21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Kombiskap

Kombiskap

Kombinasjonen av et kjøleskap og en fryser i én enhet går under betegnelsen kombiskap. Dette er en praktisk løsning, enten man vil spare plass eller ikke har behov for to separate enheter. I vårt sortiment finner du forskjellige typer, blant annet frittstående kombiskap, integrert kombiskap og kjøleskap med fryseboks. Utvalget er stort, med forskjellige kapasiteter, materialer og farger. Blant annet finner du modeller fra SMEG, Bosch, Whirlpool, Electrolux og mange andre kvalitetsmerker til billige priser.

Søker du noe spesielt og spennende? Se utvalget av sorte kombiskap.

Kapasitet

Vi tilbyr modeller med ulik lagringskapasitet. Alt fra minikombiskap med 42 liter kjølekapasitet og 4 liter frysekapasitet, til større modeller med opptil 421 liter kjølekapasitet og 115 liter frysekapasitet. De fleste modellene har mindre plass i fryseseksjonen enn i kjøleseksjonen, men det finnes også modeller med en 50/50 fordeling. Hvor stort skap man skal velge avhenger av hvor mange man er i husstanden og hvor mye plass man trenger. Kjølekapasiteten skal i utgangspunktet være minst 100 liter til en person, og for ytterligere medlemmer i husholdningen skal man legge til 50 liter per person. Overfylte kombiskap bruker mer strøm for å holde matvarene nedkjølt, dermed kan det også lønne seg å ha litt ekstra plass i skapet.

Ser man på selve fryseren er det også godt å være klar over innfrysningskapasiteten. Den sier nemlig noe om hvor mange kilo fryseren kan fryse ned per døgn. Skal man fryse ned mye på en gang, kan det være en ide å velge en større fryser. Du kan også supplere med en større fryser i kjelleren eller i boden.

Flust av funksjoner

Våre modeller leveres med en rekke gode funksjoner, som forenkler hverdagen og forlenger holdbarheten på matvarene. En 0-zone skuffe er for eksempel en egen skuff med lavere temperatur enn resten av kjøleskapet. Her kan man oppbevare bl.a. ferskvarer som kjøtt og fisk. Softclose bidrar på sin side til at skapet blir enklere å åpne og lukke.

To termostater

Når du skal kjøpe et kombiskap er det best å velge et som har to separate termostater, slik at temperaturen kan stilles uavhengig i de to avdelingene. Kombiskap med én termostat kan nemlig svinge i temperaturen. Det er også mulig å få kombiskap med elektronisk termostat, som stilles inn vha. et digitalt display.

Ventilert kjøling og automatisk avriming

Dette er en funksjon som bidrar til en bedre luftkvalitet i skapet, fordi temperaturen og luftfuktigheten fordeles jevnt på alle hyller, i topp og i bunn, slik at matvarene holder seg lenger. Det skal også nevnes at skap som holder en jevn temperatur bruker mindre energi. Man får også kombiskap med et såkalt 'no frost'-system i fryseren. Det betyr at fryseren avrimes automatisk med jevne mellomrom.

Energivennlige kombiskap

Les om den nye energimerkingen som kommer i mars 2021 her.

Lydnivå

Avhengig av hvor du har tenkt å plassere kjøleskapet, kan lydnivået være en viktig faktor. Kombiskapene i vårt sortiment har generelt et lavt lydnivå; fra 40dB og under karakteriseres som stillegående.

Generelle tips

Det er alltid en god ide å sjekke de eksakte målene i ditt kjøkken, høyde, bredde og dybde. Det er også en fordel å se hvilken side døren på skapet er hengslet på, og om det eventuelt kan hengsles om. Er du på utkikk etter et integrert kombiskap, skal du også ta høyde for at skapet leveres uten frontpanel.

Hos WhiteAway finner du blant annet:
Siemens Kombiskap
Electrolux Kombiskap
Miele Kombiskap
Whirlpool Kombiskap

Favoritter

Lukk