21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
0 Kurv
Meny

Få 400,- på varer* over 4000 kr

Se hvordan. *Gjelder ikke allerede nedsatte varer og prismatch. T.o.m. 21/10-17.

×

Komfyrer

Komfyr

Vi har en rekke kvalitetskomfyrer i vårt sortiment til en billig pris. Blant de produsentene vi forhandler er SMEG, Siemens, Gram, Bosch og Whirlpool med flere. Komfyren har en sentral rolle i ethvert kjøkken. Dagen komfyrer kommer med mange hendige funksjoner og i forskjellige størrelser. Utover pris, størrelse og funksjoner, er det viktig at du er oppmerksom på komfyrens spenning. Pass på at den komfyren du velger passer til spenningen du har i huset, enten det er 230V eller 400V.

Komfyrens koketopp

En av de første egenskapene man må bestemme seg for, er hvilken koketopp man ønsker. Vi tilbyr en lang rekke forskjellige modeller, enten det er snakk om en platetopp, keramisktopp eller induksjonstopp.

Platetopp

Dette er den tradisjonelle varianten, og er dermed et trygt og godt alternativ. Disse er dog gjerne litt mindre energieffektive enn nyere teknologier.

Keramisktopp

Disse er en modernisering av de tradisjonelle platetoppene. Det er da plassert flere varmeelement under en plate av herdet glass. Man har da en jevn, flat plate, med flere kokesoner. Kokesonene vil da lyse rødt når de varmes opp. Fordelen med disse er at mat og flekker er enkle og tørke bort sammenlignet med tradisjonelle kokeplater. Keramiske kokeplater er også ofte utstyrt med berøringsknapper, og har gjerne funksjoner som timer integrert.

Induksjonstopp

Den nyeste teknologien innen kokeplater er induksjon. Dette fungerer ved at man har en induksjonsspole av kobber under kokeplaten, som blir tilført vekselstrøm, og man får et magnetfelt. Dette magnetfeltet gjør at man tilfører en elektrisk strøm til kjelen man har plassert på kokeplaten. Dette gjør at det er kjelen som varmes opp, og ikke selve kokeplaten. Fordelen med dette er at den er sikrere i bruk, man kan raskt heve og senke temperaturen, og man slipper at eventuell søl fra matlagingen brenner seg. Man må riktignok være oppmerksom på at kjelene man bruker, skal være magnetiske for å fungere.

Kokesoner

I tillegg til å bestemme seg for hvilken type koketopp man vil ha på komfyren, er antall kokesoner en viktig faktor. Dette angir hvor mange kasseroller man får plass til samtidig. Den vanligste varianten er de med 4 kokesoner, men vi tilbyr også mange komfyrer med opptil 6 kokesoner. Har du liten plass, tilbyr vi også flere minikjøkken med 2 kokesoner.

Komfyrens ovn

I valget etter den rette komfyren er det selvfølgelig også viktig at du overveier hvordan ovnen skal være. Har du bruk for en liten eller stor ovn? Ovner av den store typen kan være fordelaktig hvis du ofte har mange retter i ovnen om gangen. Har du behov for mindre, kan det være at du kun har bruk for en liten ovn, som kan ta enkelte små retter. Ovnsrommets størrelse er oppgitt i liter. Vi tilbyr også komfyrer med flere ovnsrom, der man kan steke flere retter samtidig, til forskjellige temperaturer.

Funksjoner

Mange komfyrer har er en rekke praktiske funksjoner. De vanlige er over- undervarme, varmluft og grill, men funksjoner slik som pizzafunksjoner, innebygd termometer og tinefunksjoner er også mer og mer vanlige.

Uttrekkbare ovnsstiger er også en hendig funksjon som mange komfyrer leveres med. Dette gjør at man slipper å strekke seg like langt inn mot ovnen for å ta inn og ut stekebrettene.

Selvrens

Hvis man vil unngå å rengjøre komfyren selv, er det flere selvrenseprogram man kan se etter. Det er spesielt to forskjellige funksjoner man kan være oppmerksom, pyrolyse og katalyse.

Pyrolyse fungerer ved at man tar i bruk svært høye temperaturer ? opp til 500?C ? for å rense ovnen. Alt man trenger å gjøre er da å tørke bort asken. Disse programmene kan gjerne ta opp til to timer, der ovnsdøren forblir låst.

Katalyseovner er satt inn med et dekke, som renser seg selv ved å bryte ned eventuelt søl, som så brennes av i løpet av vanlig steking.

Er det noe du lurer på?

Er du i tvil om hvilken komfyr du skal velge eller har du andre spørsmål om hvitevarer, er du alltid velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. 800 69 089 eller kontakte oss på e-post [email protected]

Favoritter

Lukk