21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
0 Kurv
Meny

Få 400,- på varer* over 4000 kr

Se hvordan. *Gjelder ikke allerede nedsatte varer og prismatch. T.o.m. 21/10-17.

×

Mikrobølgeovner

Mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn er en hjelpsom hvitevare for mange husstander. Mikrobølgeovner brukes ofte som et supplement til den alminnelige komfyren. Fordelen ved en mikrobølgeovn er at tilberedningstiden er raskere samtidig med at du kan bruke den til å lage popkorn. Hos WhiteAway.no har vi et bredt sortiment av mikrobølgeovner, og vi forhandler kun mikrobølgeovner fra de mest kjente merkene. Du kan velge en fra Voss, Gorenje, Zanussi, Electrolux, Siemens og Brandt.

Når du skal velge mikrobølgeovn er det viktig at du har tenkt over dine behov. Skal den fungere som et supplement til den tradisjonelle komfyren? Eller skal den kun tine opp mat, varme ferdigretter og poppe popkorn? Med en mikrobølgeovn kan du gi deg selv en mulighet til å være mer allsidig i matlagingen. Varmer du opp grønnsakene i mikrobølgeovnen unngår du at vitaminer koker ut samt at de beholder både smak og fibre. Ved å velge den riktige mikrobølgeovnen kan du få stor glede av den i din daglige matlaging. Når du skal velge mikrobølgeovn er det derfor en god idé å tenke over hvilke programmer og funksjoner som er viktige for deg.

Ovnsrommet

Det er forskjellig hvor stort ovnsrommet på en mikrobølgeovn er. Dette har selvfølgelig betydning for hvor mye du kan tilberede i mikrobølgeovnen. Volumet på ovnsrommet beregnes i liter og alt etter hvilken mikrobølgeovn du velger, kan volumet svinge mellom ca. 12-42 liter. Du kan eventuelt lese under spesifikasjoner for å få en bedre vurdering av ovnsrommet. En god indikator for bredden er tallerkendiameter.

Sidehengte vs. bunnhengte mikrobølgeovn

Når du skal velge mikrobølgeovn kan du velge mellom sidehengte eller bunnhengte. Forskjellen på de to modellene er om døren skal åpnes ovenifra og ned (bunnhengt), eller om døren skal åpnes til siden (sidehengt). Med tanke på plassering er dette viktig å tenke på før man investerer i en mikrobølgeovn.

Er du i tvil om hvilken mikrobølgeovn du skal velge, eller har du andre spørsmål om hvitevarer, er du alltid velkommen til å ringe vårt kundesenter på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk