21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Platetopper

Platetopper

Ser man etter en ny platetopp er det mange forskjellige varianter å velge mellom. Om man ønsker en tradisjonell masseplatetopp, eller ser etter keramisk- eller induksjonstopp, har vi her på WhiteAway.no en stort sortiment å velge mellom. Her gis litt kort informasjon om hver enkelt kategori av platetopper, men ønskes det mer informasjon, er det bare å klikke på linkene til øverst til venstre eller å kontakte vårt kundesenter. På WhiteAway.no har vi en rekke forskjellige varianter av platetopper i varierende grad av teknologisk utvikling. I sortimentet har vi platetopper fra markedsledende produsenter som Witt, Siemens, Bosch, SMEG og Electrolux.

Masseplatetopp

Skal man ha en så enkel platetopp som mulig, vil disse tradisjonelle platetoppene være ideelle. Med en slik platetopp vet man hva man får, og de er gjerne billigere enn nyere alternativ. Samtidig skal man være klar over at disse kokeplatene bruker lengre tid på å bli varme, og kan være vanskeligere å rengjøre enn alternativene med glatte overflater.

Keramisktopp

En keramisk platetopp vil ha fire eller flere varmeelementer, plassert under en plate av herdet glass. Slike plater er relativt hurtige å varme opp. Hurtigere enn tradisjonelle masseplater, og tregere enn induksjonstopper. Velger man en keramisk platetopp får man en platetopp som er enkelt lar seg rengjøre som følge av deres glatte overflate.

Induksjonstopp

Disse platetoppene har den nyeste og hurtigste teknologien innen platetopper. De har en kobberspole som ligger under selve koketoppen. Når denne blir tilført vekselstrøm dannes det et magnetfelt som overfører energi til magnetiske kokekar. Man varmer da opp selve kokekaret, og ikke selve koketoppen. Fordelene med dette er en hurtigere oppvarming, samtidig som man hindrer at eventuelt matsøl brenner seg.

Flere kokesoner

Mange platetopper kommer med flere enn 4 kokesoner. Dette kan være en meget praktisk funksjon hvis man eksempelvis pleier å lage mange forskjellige matretter samtidig, eller man lager mat til mange personer. For en gjennomsnittlig familie vil det nok være tilstrekkelig med 4 kokesoner, men ønsker man en større fleksibilitet i matlagingen, kan flere kokesoner være meget praktisk. I tillegg til flere antall kokesoner får man også platetopper med såkalte «fleksible kokesoner». Disse lar deg da velge størrelsen på selve kokesonen, slik at den kan brukes som enten én stor, eller to alminnelige.

Design

Man kan få platetopper i flere forskjellige størrelser. De fleste variantene er kvadratiske, men ønsker man smale og avlange, eller store rektangulære platetopper er det mye å velge mellom. Også ved selve rammen har man mange materialer og farger å velge mellom. Om det skal være aluminium, rustfritt stål eller kanskje glass, har vi disse i sortimentet. Dette gjelder også selvfølgelig hvis man ønsker en platetopp uten ramme. Ser man etter en platetopp som skal ligge i flukt med resten av kjøkkenbenken, er det også mange platetopper beregnet for planliming. Platetoppen monteres da i en utfresing slik at den ligge i samme høyde som resten av kjøkkenbenken.

Avanserte og praktiske funksjoner

En rekke av platetoppene er utstyrt med avanserte og praktiske funksjoner som blant annet boosterfunksjon til varmesonene, restvarmeindikator, barnesikring, tidsinnstilling og såkalt holde varm funksjon og smeltefunksjon. Man har med andre ord en rekke innstillinger som er med på å gi deg en økt kontroll over matlagingen i tillegg til å gi en økt sikkerhet på kjøkkenet.

Velg mellom flere kjente merker

Hos WhiteAway.no finner du platetopper fra flere kjente merker. Blant annet finner du:
Witt Platetopper
Siemens Platetopper
Miele Platetopper
Electrolux Platetopper

Husk at du kan gjøre et kupp på Black Friday!

Vi vil gjerne høre fra deg

Er du i tvil om hvilken platetopp du skal kjøpe, eller har du andre spørsmål relatert til hvitevarer? Vårt kundesenter vil gjerne hjelpe deg, og kan kontaktes på tlf: 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk