21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Indesit Vaskemaskiner

Indesit vaskemaskin

Du vil her kunne finne en hel rekke ulike vaskemaskiner fra den italienske produsenten Indesit. Dette er vaskemaskiner preget av en moderne teknikk koblet sammen en funksjonalitet som gjør at de er meget enkle å ta i bruk. Når man også ser på deres utvalg av programmer i kombinasjon med energieffektivitet, vil du mest sannsynlig finne en Indesit vaskemaskin som tilfredsstiller dine krav og ønsker.

Høy energieffektivitet

I produksjonen av en Indesit vaskemaskin, har man et stort fokus på at disse skal være så energieffektive som mulig. Derfor har man sørget for å komme produkter med den nyeste teknologien innen energibesparing. Du kan se resultatene av dette ved at de dermed har oppnådd en energiklassifisering på A+++, noe som er den høyeste mulig sertifiseringen i Europa. Samtidig har man også sørget for å begrense vannforbruket ved sine modeller drastisk.

Vaskekapasitet

Det er viktig å sørge for at den nye vaskemaskinen har en tilstrekkelig stor vaskekapasitet, slik at du slipper å måtte fordele klesvasken over flere omganger. Som en standard kan man si at 7 kg er tilstrekkelig, men du kan få tak i en Indesit vaskemaskin med høyere kapasitet. I mindre husholdninger vil det dog kunne lønne seg med en lavere kapasitet slik at man unngår et unådig energiforbruk.

Sentrifugeringshastighet

En grunnregel angående sentrifugeringshastighet om vaskemaskiner, er at jo høyere sentrifugeringshastigheten er, jo tørrere blir klesvasken. Du får da en lavere restfuktighet i klærne, noe som igjen vil gi seg utslag i at de vil kreve kortere tid å få tørre. Som oftest vil du se at en Indesit vaskemaskin kommer med en sentrifugeringshastighet på 1200 – 1400 omdreininger i minuttet, men det finnes også maskiner med en hastighet på 1600 o/min.

Vask og tørk i ett

En meget praktisk løsning du kan få tak i, er en maskin som kombinerer klesvask og klestørk i samme enhet. Dette vil kunne være en ideell løsning for deg som har begrenset med plass, eller som ønsker en så enkel og grei klesvask som overhodet mulig.

Kjøp vaskemaskin på WhiteAway.no

Vi kan tilby Nordens største utvalg av hvitevarer på nett. Dette vil si at du her kan velge mellom en hel rekke ulike produkter, blant annet Indesit vaskemaskiner. Har du spørsmål angående en Indesit vaskemaskin eller andre produkter i vårt sortiment, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk