21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Kjøkkenutstyr

På jakt etter nytt kjøkkenutstyr til hjemmet?

Det er ikke bare, bare, å handle nytt utstyr til kjøkkenet. Noen ganger er det faktisk en større investering i både penger og areal, f.eks. hvis du skal ha ny kjøkkenmaskin, eller espressomaskin. Andre ganger er det noe mindre som skal være til hjelp i en ellers travel hverdag. Viktig er det i alle fall at det står i stil med det du allerede har, og at det oppfyller både behov og ønsker. Noen tilbringer mer og mer tid på kjøkkenet, mens andre bare vil ha middagen unnagjort i en fei. Her på siden har vi kvalitetsutstyr for enhver smak, både til deg som vil lage gourmet og til deg som bare vil har fortgang i matlagingen.

Finn det nye kjøkkenutstyret ditt på nett

Fordelen med å handle kjøkkenutstyr på Internett, er at man som regel har et mye større utvalg, enn når man går og handler i en fysisk butikk. På WhiteAway.no finner du et stort utvalg av utstyr, fra kjøkkenmaskiner og kaffetrakter, til brødristere eller vannkokere. Vi forhandler kun de store og kjente produsentene, og er stadig i kontakt med dem, for å kunne tilby de beste prisene på markedet. Om du drømmer om den perfekte kaffemaskinen, eller er på jakt etter en ny kjøkkenmaskin, finner du mye å velge mellom her på siden. Ønsker du mer informasjon om hver enkelt produkt, kan du bare klikke deg inn, for å lese mer.

Ting å tenke på før du kjøper nytt kjøkkenutstyr

Før du går til innkjøp av nytt kjøkkenutstyr kan det være en fordel å tenke litt over behov, både nåværende og fremtidig. Hvilken type mat ønsker du å lage? Hvor ofte vil du ta i bruk frityren eller ismaskinen? Hvor mange personer skal du lage mat til? Og kanskje viktigst, har du plass hjemme?

Man kan enkelt la seg overvelde over hvor mye apparatene faktisk kan, det kryr av ulike funksjoner og programmer. Generelt sett ser man at desto flere funksjoner, jo dyrere er produktet. Altså kan det også være verdt å tenke over hva du faktisk har bruk for.

Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret

Har du vanskelig for å velge riktig kjøkkenutstyr, eller er det rett og slett for mange modeller å velge mellom? Du er alltid velkommen til å kontakte oss på telefon, e-mail eller chat – vi besvarer gjerne spørsmål, så du er sikker på at du gjør en god handel.

Favoritter

Lukk