21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Kaffe & Te

Kaffemaskin

Får du går til innkjøp av en kaffemaskin er det viktig å tenke over hvilken type kaffe man liker, hvor mye kaffe vil man lage, og hvor ofte skal man bruke maskinen. Prisene kan variere kraftig, og det samme gjelder funksjonsnivået til maskinene. I sortimentet har vi alt fra enkle kaffetraktere til kaffemaskiner som er en barrista verdig. I sortimentet har vi kaffemaskiner fra produsenter som Melitta, Gaggia, Rocket, Siemens, Nespresso og Moccamaster.

Utover maskinene har vi også tilbehør som tampere til å presse sammen espressoen for en jevn trakting, og rensesett for å bevare kvaliteten og holdbarheten i maskinene.

Design

Er man på utkikk etter et spesifikt design, eller en spesifikk farge på kaffemaskinen finnes det kaffemaskiner i en rekke farger og materialer som eksempelvis rustfritt stål, eller rødt. Dermed kan man fint finne en maskin som passe inn med det øvrige inventaret på kjøkkenet. Velger du å gå for en innbyggingsmaskin, er det spesielt viktig at denne passer inn med det øvrige inventaret med tanke på størrelse og farge.

Kapselmaskin

Disse kaffemaskinene bruker en plastkapsel med kaffe. Kaffen blir blandet, ristet og kvernet for så å forsegles inne i disse kapslene, som holder seg friske i opp til 9 måneder. Når man setter kapselen inn i maskinen, varmes det opp vann og dette presses gjennom, for å frigjøre smak og drikke ned i koppen. Dette er enkel måte å lage god kaffe på. Det er veldig raskt og praktisk uten noen skitne filterholdere å rengjøre og uten rester. Disse maskinene kan da lage en kopp om gangen.

Espressomaskin

Dette er dampdrevne maskiner som gir en sterk kaffe. Espressokaffen er mer smaksrik og konsentrert enn filterkaffe, og grunnlaget for en cappuccino eller en latte. Ved pressmaskiner kokes vann i en kammer som bygger opp trykk og damp. Tilslutt er det bygd opp tilstrekkelig med trykk som at det kokende vannet går gjennom kaffen. Denne dampen kan brukes til skumming av melk. En ulempe kan være at vannet er for varmt til å lage en italiensk espresso. Vær oppmerksom på hvor mange bar-trykk det er på maskinen. For å lage den tradisjonelle espressoen bør dette være minst 9 bar.

Kaffetrakter

Kaffetraktere er ideelle for å lage store mengder kaffe. Vannet drypper sakte i et filter med kvernet kaffe. Ettersom vannet strømmer gjennom, trekker det til seg smak og aroma. Disse maskinene kommer i forskjellige størrelser og er svært enkle å ta i bruk. Det er ikke behov for å koke vannet først. De har også termokanner og varmeplater for å holde kaffen varm. Maskinene har de fordelene at de er nokså enkle, raske og rimelige.

Innebygd kaffekvern

Disse maskinene gir den ultimate kaffeopplevelsen. Man kverner bønner og trakter kaffe i samme maskin, slik at man får en virkelig fersk kaffe. Mange av disse maskinene er fullstendig automatiske. Man kan da fylle på vann, melk, og kaffebønner, trykke på knappen, og maskinen kverner bønnene, trakter kaffen og skummer melken. Disse maskinene kan koste litt mer en tradisjonelle kaffemaskiner, og noen ganger er de litt mer høylytte når de kverner og trakter kaffen. Kjøp Kaffemaskin med kvern.

Melkeskummer

Mange av kaffemaskinene vi tilbyr har også en egen melkeskummer. Dette er en nødvendighet hvis man ønsker å lage Caffe Latte, Cappuccino og lignende. Melken får da en kremlignende konsistens, og tar seg flott ut.

På jakt etter en ny billig kaffemaskin? Se tilbudene på Black Friday!

Er du tvil om hvilken kaffemaskin du skal velge eller har du andre spørsmål, er du alltid velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. 21 95 92 08. Kontakt oss også gjerne via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk