21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Kuvings

Ekte kvalitet med en slowjuicer fra Kuvings

Siden 1978 har NUC Electronics, firmaet bak Kuvings, produsert kjøkkenprodukter med fokus på sunnhet og velsmak. Firmaet lager blendere, foodprocessorer og håndmiksere, men er kanskje mest kjent for sine slowjuicere. Slowjuiceren er også et av de produktene som man forbinder med en sunn livsstil. Du kan nemlig enkelt tilpasse juicen til din egen smak, og samtidig kan du være sikker på at den ikke inneholder, hverken sukker, søtningsmiddel, tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Hva er fordelene ved en Kuvings slowjuicer?

I motsetning til saftpressene, som har en kniv, og som slynger råvarene rundt ved høy fart, "kverner” slowjuiceren ingrediensene ved lav hastighet og presser saften langsomt ned gjennom et filter eller en sikt. Næringen i juicen blir bedre bevart, og den holder seg også lengre i kjøleskapet. Faktisk helt opptil 3-4 dager, hvis du oppbevarer den i en lufttett beholder.

Med tilbehøret fra Kuvings kan du også lage den sunne og næringsrike juicen om til is og smoothies. Perfekt på varme sommerdager, eller når du vil servere en litt sunnere dessert til gjestene.

Hva skal du tenke over før du kjøper en slowjuicer?

Det er tre ting du bør tenke over før du investerer i en slowjuicer. For det første er det viktig at du kikker på størrelsen på åpningen, som frukten og grønnsakene skal gjennom. Noen av Kuvings slowjuicere har så stor åpning at du faktisk kan juice frukten og grønnsakene hele, uten å skjære dem i stykker først. Andre krever at du tar kniven fatt.

Det er også verdt å ta stilling til hvor mange av delene som kan vaskes i oppvaskmaskinen, eller om du selv skal vaske opp, når juicen er ferdig. Den tredje og siste tingen du bør overveie er designet. Starter du dagen med en juice, skal gjerne maskinen stå fremme på kjøkkenbenken, og da er det en god ide å tenke over både størrelse og utseende på maskinen.

Har du noen spørsmål om våre Kuvings-produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon, chat eller på e-post.

Favoritter

Lukk