21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Leifheit

Leifheit er et tysk merke som står for høy kvalitet og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Når du kjøper et Leifheit-produkt, er du garantert et kvalitetsprodukt som i tillegg til å ha inntil 5 års garanti, også er sertifisert av uavhengige testbyråer som bevis på høy sikkerhet og kvalitet.

Leifheit - smarte løsninger som gjør hverdagen lettere
Det er ikke bare tomme ord - Leifheits DNA er å utvikle produkter med smarte løsninger som gjør alt litt enklere, raskere og mer effektivt. Uansett om det er tørkestativ, strykebrett eller rengjøringsutstyr så er de alle litt smartere. Leifheit er det motsatte av «kjøp-og-kast»-kulturen. Når du har kjøpt et Leifheit-produkt, har du et produkt du kan bruke i mange år.

Leifheit har et stort sortiment innen
* Tørkestativer
* Strykebrett
* Rengjøringsutstyr
Uansett behov har Leifheit et produkt som kan løse det.

Tørkestativer

Leifheits mest kjente serie innen tørkestativer heter «Pegasus», og de leveres med smarte strømpeholdere som gjør det ekstremt enkelt å henge opp strømper, undertøy og lignende - og det er enda raskere å ta dem ned igjen. I tillegg er de ekstra stabile og varer i mange år. Et vanlig tørkestativ tåler inntil 1 kg tøy per tørkemeter, men Leifheit tåler det dobbelte, noe som er testet og dokumentert av TÜV.
(Fem års garanti.) Se det store utvalget av tørkestativ her.

Strykebrett

Airboard er en meget populær serie av strykebrett, som gjør strykingen både raskere og enklere. Istedenfor strykeflate av metall, som ruster og lager flekker på klærne, så er Airboardets strykeflate laget av et lett materiale. I tillegg er stryketrekket også helt spesielt. Det har titanbelegg på baksiden som gjør at dampen reflekteres, slik at strykingen går mye raskere og blir mer effektiv. Ekstra stabilt understell som gjør at du har strykebrettet i mange år.
(Fem års garanti.) Se utvalget av strykebrett her.

Rengjøring

Leifheit har utviklet et nytt og innovativt «Click System», som gjør rengjøringen av huset mye mer effektivt og mye raskere. Click-systemet består av en lang rekke utstyr som alle passer på samme teleskopstang. Det forenkler rengjøringen, siden du enkelt kan bytte redskap med et «Click», og så er du klar til neste oppgave. Det finnes utstyr til alle rengjøringsoppgaver, fra gulvvask til vinduspuss. I tillegg tar det mye mindre plass i skapet, og det er bra for både miljøet og lommeboken. I tillegg til Click-systemet er Leifheit også spesialister på gulvvask og har mange forskjellige løsninger.
(Tre års garanti.) Se utvalget av rengjøringsprodukter her.

«Always a better idea»

I mer enn 50 år har dette vært Leifheits motto, og det har vist seg å være en stor suksess. I dag er Leifheit markedsledende på en rekke markeder rundt om i verden, og når kundene først har kjøpt et Leifheit-produkt, så kommer de garantert tilbake. Mange andre merker har valgt å flytte produksjonen til Kina, men Leifheit har valgt det motsatte. De aller fleste av produktene produseres ved Leifheits egne fabrikker i Europa, hvor de også har sine egne testsentre, som også kontrollerer produktenes kvalitet.

Favoritter

Lukk