21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

LG Kombiskap

LG kombiskap

Med et LG kombiskap får du en perfekt kombinasjon mellom et kjøleskap og en fryser. Istedenfor å ha to enheter, kan du nøye deg med én. For å gjøre deg enkelt for deg, har samlet et bredt utvalg av LG kombiskap, slik at du enkelt skal kunne finne frem til den perfekte kombinasjonen for deg.

En rekke smarte og nyttige funksjoner

Et LG kombiskap er utstyrt med en rekke forskjellige funksjoner du vil kunne dra nytte av i hverdagen. Blant disse er helt enkle faktorer slik som Zero clearence dører, som sørger for at man enkelt kan få tilgang til alle deler av kjøleskapet uten å måtte sette døren på vidt gap, og No frost funksjoner for å kunne gi en god og automatisk avriming av kombiskapet.

Forlenget holdbarhet

Med funksjoner slik som ventilert kjøling, kan du enkelt få en forlenget holdbarhet på de matvarene du plasserer i kombiskapet. Dette oppnås ved at man får en jevn temperatur, slik at matvarene holde seg like godt, uavhengig av hvor de blir plassert. Dermed unngår du problemet med at kjøleskapene gjerne har en noe forskjellig temperatur øverst og nederst.

Med en O-sone skuff vil du i tillegg kunne holde temperaturen stabilt rundt 0 grader, slik at ferskvarer slik som kjøtt og fisk, vil holde seg lenger.

Energieffektive og stillegående LG kombiskap

Du vil kunne se at mange kombiskap fra LG kommer med en Linear Compressor. Disse sørger for å pumpe kjølemiddelet rundt og er med på å gjøre disse kombiskapene meget energieffektive og stillegående. Som et resultat av dette har de også en energisertifisering på A++, i tillegg til et lydnivå helt nede på 38dB. En annen fordel er at man får en 10års garanti på Linear Compressor, noe som gjør disse skapene til en meget god investering.

Er det noe du lurer på?

Har du noen spørsmål angående et LG kombiskap, eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk