21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

LG Tørketromler

LG tørketrommel

Her på WhiteAway.no vil du kunne finne et stort utvalg av ulike tørketromler fra LG. Med en slik tørketrommel kan du være sikker på at du får en tørr klesvask i løpet av svært kort tid, samtidig som disse tørketromlene vil være svær energigjerrige og stillegående.

Energieffektive og stillegående

Et kjennetegn ved en LG tørketrommel er at man har klart å utvikle disse til å være svært så energieffektive og stillegående. Du vil se dette ved at de alle har en energisertifisering på A++ eller bedre, noe som er å regne som svært gunstig, både for deg og miljøet. Man har utviklet maskinene slik at de ved hjelp av sensorer som eksempelvis LG Sensor Dry klarer å registrere hvor tørre klærne er, for så å tilpasse tørkeprogrammene deretter.

En annen lignende sensor er Electro-Safety Sensor. Denne fungerer ved at man klarer å regulere luftflyten på en unik måte, med det resultat at selve tørkeprosessen går meget raskere, og til og med mer stillegående.

Smarte og nyttige funksjoner

I tillegg til de ovenfor nevnte sensorene, vil du kunne se at en LG tørketrommel kommer med en rekke ulike programmer spesialutviklet for å kunne ta hånd om en lang rekk forskjellige klestyper. Har du sarte plagg som trenger en tørk, kan du sette på et eget program for dette. På samme måte har man et anner program dedikert til tørking av dyner. Disse maskinene er også svær allsidige. Med utstyr slik som LG Drying Rack kan enkelt tørke selv sko og lignende, uten at dette går utover kvaliteten på tørken. Man plasserer ganske enkelt skoene midt i trommelen, og setter i gang maskinen for en rask og god tørk.

Er det noe du lurer på?

Har du noen spørsmål angående en LG tørketrommel eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk