21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

LG Vaskemaskiner

LG vaskemaskin

Her på WhiteAway.no har vil samlet en bredt utvalg av LG vaskemaskiner for at du som kunde skal har et vell av vaskemaskiner å velge blant. Dette for å sikre at du kan få tak i den modellen som på best mulig vis tilfredsstiller dine krav og forventninger. Uansett hvilken LG vaskemaskin du måtte bestemme deg for, kan du være sikker på at dette er vaskemaskiner av høyeste kvalitet, og som vil kunne passe inn i alle hjem, enten du bor i en stor husholdning eller en liten.

Energieffektive vaskemaskiner

Med en LG vaskemaskin kan du være sikker på at du har en meget energieffektiv og miljøvennlig vaskemaskin. Flertallet av deres vaskemaskiner har en energisertifisering på A+++, den beste mulige rangeringen. Det er dermed ingen tvil om at LG har et fokus på å gi deg som forbruker muligheten til en så energigjerrig vask som mulig, uten at dette påvirker resultatet av vasken i negativ retning.

Smarte funksjoner og programmer

LG har utstyrt sine vaskemaskiner med en rekke forskjellige programmer og funksjoner for å sikre en høyest mulig grad av fleksibilitet og funksjonalitet for deg. Dette gjør at du får en ren vask, og at dette skjer i løpet av svært kort tid. Eksempler på programmer kan være TruSteam som er med på å redusere antallet rynker på klærne, samtidig som man klarer å fjerne opp mot 99,8% av alt støv, hår, og bakterier fra klærne. Samtidig som man selvfølgelig sørger for en skånsom vask.

Sentrifugeringshastighet

Velger du en LG vaskemaskin med en høy sentrifugeringshastighet, kan du også være sikker på at klesvasken vil ha en lavere restfuktighet når den er ferdig. Resultatet av dette er at klærne vil tørke på mye kortere tid.

Valg av kapasitet og motortype

Andre faktorer å se etter ved kjøp av en LG vaskemaskin er dens kapasitet, i form av hvor mange kg klær man har beregnet at den skal kunne gjøre rent. En gjennomsnitts familie vil kunne nøye seg med en kapasitet på 7-9 kg, men man kan også finne maskiner med enda høyere kapasitet, om dette er ønskelig.

Spørsmål om motortype vil handle om det er en kullfri motor eller ikke. Disse har da erstattet en kullbørste med elektronikk. På tidligere vaskemaskiner var dette en del som måtte byttes ut etter en tid, men som man nå med kullfriemotorer, har unngått. Resultatet er mindre behov for vedlikehold, og en noe mer stillegående vaskemaskin.

2-i-1

En annen meget enkel og effektiv løsning for deg som ønsker å spare areal, er en 2-i-1 løsning. Dette er da snakk om en LG vaskemaskin med kombinert vask og tørk. Du får da altså en vaskemaskin og en tørketrommel i samme enhet. Disse maskinene er like vellutsyrte og avanserte som andre vaskemaskiner, men har altså den fordelen at man kan kombinere to jobber i en og samme enhet. Dermed kan disse også være ideelle for deg som ønsker å få utført klesvasken på en så enkel og grei måte som overhodet mulig.

En god handel på WhiteAway.no

Det er svært viktig for oss på WhiteAway.no at du får den informasjonen du føler er nødvendig for å kunne ta en informert beslutning om hvilken LG vaskemaskin du skal kjøpe. Er det da noe du lurer på eller ønsker informasjon om, enten det er en LG vaskemaskin, eller andre produkter i vårt sortiment, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter for hjelp og veiledning. Vi kan nås via telefon på 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk