21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Liebherr

Liebherr hvitevarer hos whiteaway.no

Liebherr Corporate Group er et anden-generasjon-familiefirma, som ble grundet i 1949 av Hans Liebherr. Liebherr-konsernets moderselskap heter Liebherr International AG, og eies helt av Liebherr familiemedlemmer, og er i dag basert i byen Bulle i Sveits.

Med over 35 000 ansatte i 130 bedrifter verden over er Liebherr-konsernet en av verdens største firmagrupper som er virksomme innenfor flere områder. Blant annet er Liebherr en verdensledende utvikler og produsent av entreprenørmaskiner og industrianlegg. Ut over det står de bak en rekke av innovasjoner innenfor intelligent fly- og transportteknologi.

Med andre ord: Hos Liebherr finnes det teknisk ekspertise i verdensklasse, hvilket også avspeiles på Liebherrs utvikling av hvitevarer og kjøkkenmaskiner.

Spesialister på kjøl og frys

Innenfor kjøkken har Liebherr valgt å utvikle innovative og teknisk fremstående kjøl- og fryseskap. Med et brett sortiment av forskjellige typer av kjøleskap og frysere tilbyr Liebherr en hvitevareløsning for alle kjøkkentyper. Hos Liebherr er kvalitet og ytelse selvfølgelige egenskaper som gjennomsyrer hvert produkt – alt er nøye gjennomtenkt, ned til minste detalj.

Et kjøleskap eller fryseskap fra Liebherr betyr høy kvalitet og du får garantert et energieffektivt produkt med moderne teknologi i verdensklasse.

Løsninger for alle typer av kjøkken

Uansett hvilken størrelse og stil som karakteriserer kjøkkenet ditt, har Liebherr garantert en hvitevareløsning til deg. Til deg med litt plass finner du små kjøle- og fryseskap, kombiskap og kjøleskap med små smarte kjølebokser, hvilket gir deg plass for både kjøle- og frysevarer, selv om du ikke har så mye plass. Men hvis du motsatt har plass til store skap i kjøkkenet, har Liebherr både frittstående kjøle- og fryseskap som enhetlige side-by-side løsninger. Med variert stil i moderne design, er Liebherrs hvitevare lette å matche med alle typer av kjøkken, hvor du kan kombinere akkurat som du ønsker.

Best i test

Liebherrs kjøle- og fryseskap er flerfoldige vinnere av de prestisjefylte prisene Red dot og IF product design award, blant annet for modellen CBNes 6256. I desember 2012 utnevntes Liebherrs kjøleskap og fryseskap til best i test, både i det svenske konsumentbladet Råd & Rön og det danske konsumentbladet TÆNK.

Teknisk innovasjon

Alle skap fra Liebherr er utrustet med markedets seneste teknologi for å matche kravene i et moderne kjøkken. Utover kraftfulle kompressorer, har Liebherrs hvitevarer ventilasjonssystem som skaper en jevnere, og mer sunn lufttemperatur inne i skapet, hvilket gjør at matvarene holder lengere. Likeså er NoFrost-systemet en selvfølgelighet i alle Liebherrs frysere. Smart touch-manøvrering, optimert innretning og energivennlig LED-belysing setter prikken over i-en, som gjør Liebherrs hvitevarer ekstra brukervennlige og effektive.

Energieffektivitet

Moderne elektronikk og effektive kjølesystem har gjort Liebherrs hvitevarer så energivennlige at alle modeller oppnår en energiklasse på A+, A++ eller A+++. Skapene består dessuten kun av holdbare komponenter, hvilket gjør at Liebherrs hvitevarer både kan minske energiforbruket og beholde den høye ytelsen i lang tid fremover.

Kjøp Liebherr hos whiteaway

Som Nordens største hvitevarebutikk på nettet, kan vi tilby et brett sortiment av Liebherrs hvitevarer til lave priser. Vi streber også efter at alltid gi service i første klasse, slik at du kan føle deg trygg og fornøyd med kjøpet ditt. Har du spørsmål eller har bruk for hjelp med å finne de riktige varer, kan du alltid kontakte kundeservice via e-post, chatt eller telefon.

Favoritter

Lukk