21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Stjernetekst: *Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Melitta Kaffe & Te

Melitta kaffemaskin

Med en Melitta kaffemaskin, kan du være sikker på å få en kaffe som er perfekt etter dine egne preferanser. Dette er maskiner av høy kvalitet, og som er anerkjente for å kunne tilby en lang rekke innstillings- og tilpasningsmuligheter. Du vil med en Melitta kaffemaskin være svært godt utrustet for en bryggingen av den perfekte kaffen.

Kaffetraktere

Det vil være en hel rekke ulike Melitta kaffetraktere eller Melitta kaffemaskiner å velge mellom. Hvilken modell du måtte velge vil i stor grad basere seg på hvor mye kaffe du ønsker å lage om gangen. Ønsker du å ha muligheten til å brygge mye kaffe på en gang, kan du skaffe en Melitta kaffemaskin med en tilhørende termos eller kanne, som kan lage opp til 10 kopper nybrygget kaffe. Du vil også se at de fleste kaffetraktere fra Melitta også kommer med doble varmeelementer, for å kunne hente ut den beste aromaen fra kaffen.

Kaffemaskiner

Disse er spesielt godt egnet for deg som foretrekker kaffe i form av cappuccino, macchiato, espresso eller caffe latte. En Melitta kaffemaskin vil være begrenset til å kunne lage en til to kopper om gangen, men samtidig vil du få en lang rekke med innstillingsmuligheter slik at du kan komponere en kopp kaffe.

Helautomatiske kaffemaskiner

For deg som ønsker å få unnagjort kaffebryggingen så enkelt og raskt som mulig, kan en helautomatisk kaffemaskin være et ideelt valg. Disse maskinene er meget enkle i bruk, og ved hjelp av noen få tastetrykk, får du en deilig friskbrygget kopp kaffe. Eksempler på slike modeller kan være Melitta Caffeo og Melitta Solo, som begge gir deg et vell av innstillingsmuligheter slik at du får nøyaktig den kaffen du ønsker, i løpet av kort tid.

Design

Uavhengig av hvilken Melitta kaffemaskin du måtte velge, er du sikret en maskin med et moderne og stilrent design, som kan passe inn i hvilket som helst kjøkken. Siden det er slikt et bredt utvalg å velge mellom kan du få tak i både små og store modeller. Dermed er det svært sannsynlig at vil kunne finne frem til en Melitta kaffemaskin som passer perfekt med dine krav og behov. Uansett vil disse utmerke seg med et eksklusivt og luksuriøst utseende, der man har lagt stor vekt på selv de minste detaljene.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om en Melitta kaffemaskin, eller andre varer i vårt sortiment? Nøl ikke med å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk