Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 08
åpent i dag kl. 9-16
Kontakt oss
via e-post her
Favoritter
Restesalg - skynd deg å slå til
*Gjør et ekstra godt kupp i vårt restesalg. Felles for varene er at det kun er noen få igjen på lager, så skynd deg å slå til. Tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker.
Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Produktvideoer og beskrivelser er en god hjelp når du skal kjøpe nye produkter, men det som er mest interessant er hva andre brukere synes. Våre kunder har skrevet mer enn 35.000 produktanmeldelser som du kan lese under de enkelte produktene. Det gjør det lettere for deg å velge riktig når du leter etter en ny hvitevare eller kjøkkenapparat.

Hvordan skriver jeg en anmeldelse?


null
null
null

1) 14 dager etter at du har kjøpt en vare sender vi deg en e-post med oppfordring til å skrive en anmeldelse. Da har du sannsynligvis hatt tid til å prøve varen og er klar til å dele dine erfaringer med andre kunder hos WhiteAway.no.

2) I e-posten skal du klikke på «Skriv en anmeldelse», deretter kommer du inn til produktet og her kan du bedømme produktet, skrive din mening og dele et bilde av produktet om du har lyst til de

3) Når anmeldelsen er godkjent kan du se den under varen på vår nettbutikk. Husk å følge retningslinjene beskrevet under.

Tips til å skrive en god anmeldelse

Det er en god hjelp for andre å lese din anmeldelse av våre produkter, men det krever at den lever opp til våre retningslinjer:

Sånn skal du gjøre:

  • Fokuser på produktet og din opplevelse av det
  • Skriv i et lett forståelig språk og bruk en vennlig tone
  • Legg gjerne ved et bilde du selv har tatt
  • Vær ddetaljert og gi gjerne eksempler på hva du liker og ikke liker med produktet

Sånn skal du ikke gjøre:

  • Nevn ikke noe om pris og levering da dette kan variere fra kjøp til kjøp
  • Unngå å nevne eller linke til andre nettbutikker og konkurrenter
  • Skriv ikke personlige informasjoner som e-post og telefonnummer
  • Bruk ikke banneord eller annet som kan virke støtende


Ofte stilte spørsmål

Hvem kan skrive en anmeldelse?

Alle som har kjøpt et produkt kan skrive en anmeldelse. Det betyr at alle anmeldelser er skrevet av noen som har hatt en sjanse til å prøve produktet. Det gir pålitelige anmeldelser og en større sikkerhet når du leser anmeldelser hos WhiteAway.no.

Hvor bruker dere min anmeldelse?

Din anmeldelse kan bli brukt på WhiteAway Groups nettbutikker. Anmeldelsen kan også brukes i markedsføringen av et produkt. Ditt navn vil selvfølgelig ikke vises i disse tilfellene, kun det alias du selv har brukt da du skrev anmeldelsen.

Hvorfor kan jeg ikke se min anmeldelse?

Dersom du ikke kan se din anmeldelse av produktet, er det mest sannsynlig fordi det ikke lever opp til våre retningslinjer. Det er derfor viktig at du ikke skriver noe om pris og levering, personlige opplysninger eller ikke har fokus på produktet. Vi vil sende deg en e-post hvis din anmeldelse blir avvist.Kan jeg få en anmeldelse slettet?

Du kan selvfølgelig få slettet noe du har skrevet dersom du angrer. Kontakt oss på [email protected] så hjelper vi deg.

Sletter WhiteAway dårlige anmeldelser?

Vi ønsker å gi et realistisk bilde av hva kundene mener om produktene og derfor sletter vi aldri en anmeldelse selv om den er dårlig. Dersom du ikke kan se anmeldelsen er det fordi den ikke lever opp til våre retningslinjer.

Hvem kan se mine opplysninger?

Vi offentliggjør aldri personlige informasjoner. Det er bare produktbedømmelsen og det alias du selv velger som vil bli vist.

Hvad er BazaarVoice?

Våre anmeldelser blir administrert av BazaarVoice som er en uavhengig virksomhet. De administrerer produktanmeldelser. Det er også BazaarVoice som godkjenner eller avviser de anmeldelser som ikke lever opp til retningslinjene.