21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-17
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Bli klar til våren

Kan du dufte det? Det er duften av vår, og sommeren er innenfor rekkevidde!

Kanskje du allerede har vært i full sving med vårrengjøringen hjemme, men er fortsatt ikke helt ferdig? Fortvil ikke. Vi har et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bli klar for våren utenfor huset.

Nå som sommeren er like rundt hjørnet, betyr det at det snart er tid for å sette ut hagemøblene. Så trenger hageputene litt ekstra kjærlighet, så har vi et stort utvalg av damprensere til deg! Det kan også være at vinduene har behov for en puss, eller at terrassen trenger en runde med høytrykkspyleren.

Her viser vi deg 3 populære produkter som gjør det enkelt for deg å ønske sommeren velkommen.

Gjør deg klar til våren med disse 3 populære produktene

Se mer utstyr til rengjøringen

Sommervarme til terrassen

Drømmer du også om å sitte ute i hagen og nyte de lyse kveldene? Med en terrassevarmer kan du enkelt holde varmen allerede nå.

Vi har et stort utvalg av terrassevarmere, og helt sikkert også en som passer til ditt behov. Vi har terrassevarmere som fungerer i alt fra utestuen og forteltet til terrassen og i friluft.

Kikk innom og se utvalget vårt av terrassevarmere, og skap varme og minneverdige sommerkvelder med dem du er glad i.

Se terrassevarmere her

Vårrengjøring i hjemmet

Har du fortsatt ikke fått bukt med spindelvevene i takhjørnet, eller trenger du bare en ny støvsuger? Vi har samlet de mest populære støvsugerne akkurat nå. Vi har noe for enhver smak, enten du foretrekker tradisjonelle støvsugere, automatiske robotstøvsugere eller en fleksibel støvsuger uten ledning.

Det er mange måter å gjøre rent på til våren. Og hvis du virkelig må gå til verks med vårrengjøringen, så har vi også løsningen på dette. Med vårt store utvalg innenfor både damprensere, gulv- og vindusvaskere har vi utstyret som trengs for å gjøre rent hjemme.

Se udvalget her

Favoritter

Lukk