Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 08
åpent i dag kl. 12-17
Chatten er
åpen
Favoritter
SummerDEALS - Opptil 50% rabatt*
*Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.
null

Kombiskap til IKEA kjøkkenet ditt

Det er ikke alle hvitevarer som passer til IKEA-kjøkken på grunn av de spesielle målene. Derfor har vi samlet alle hvitevarene som passer, på denne siden, slik at du kan være sikker på at du finner en god match.


Har du et spørgsmål? Ring til oss på 21 95 92 08


Mangler IKEA-kjøkkenet ditt et kombiskap til friske og frosne matvarer?

Kjøleskap og fryser i ett. Det er smart. Da har du både friske og frosne matvarer like for hånden. Men det finnes et hav av lekre kombiskap i vårt sortiment som matcher IKEA-kjøkkenet ditt, så hvilket skal du velge? Det første vi vil anbefale deg å gjøre, er å bestemme hva slags kombiskap du trenger.

 

Forskjellige typer kombiskap

Frittstående kombiskap: Består av ett skap med to dører som åpner til hhv. kjøleskap og fryser, og som er plassert over hverandre.

Integrerbart kombiskap: Kan gjemmes bort bak skapdøren for et mer stilrent utseende. Merk at når du velger et integrert IKEA-kombiskap fra sortimentet vårt, må du gjøre noen justeringer på kjøkkenskapet ditt. Og du må bruke en frontplate fra IKEA for å matche resten av kjøkkenløsningen.

Kjøleskap med fryseboks: Dette er et kjøleskap med innebygget fryser. Det vil si at skapet har én ytre dør som åpner inn til kjøleskapet og en fryseboks. Den er særlig populær hos dem som ikke trenger så mye fryseplass eller har en mindre bolig.

 

Hva mer bør jeg vurdere før jeg kjøper et nytt kombiskap til IKEA-kjøkkenet mitt?

Kapasitet: Kombiskapets kapasitet måles i liter. Hvor mange liter du skal velge, avhenger av hvor mye du kjøper inn, og hvor mange det er i husstanden din. Det er viktig at kapasiteten passer til mengden matvarer. Overfylling fører til at kulden ikke kan fordeles optimalt, og underfylling koster mer penger og energi enn nødvendig for å kunne fryse matvarene. Samtidig er det en god idé å undersøke hvor stort kombiskap du har plass til. Derfor er det en god ide å måle opp der kombiskapet skal stå, slik at du er sikker på at det er plass til det.

Lydnivå: Hvor lavt lydnivå du bør velge, avhenger av deg og hvor kombiskapet skal stå. Skal det stå i et åpent samtalekjøkken eller i en ettromsleilighet, vil et støysvakt kombiskap vanligvis være å foretrekke. Selv om lydnivået kan variere fra modell til modell, er de aller fleste modeller i dag ganske støysvake. Lydnivået måles i dB. Et kombiskap med 40 dB eller under betegnes som støysvakt.

Energiklasse: Det kan være mye penger og Co2 å spare på sikt hvis du velger et kombiskap med en god energiklasse. 1. mars 2021 kom det nye krav fra EU til energimerkingen. Det betyr bl.a. at energiklassen på kombiskap i dag går fra A til G.

 

Har du spørsmål, eller er du usikker på noe?

Det er bare å ta kontakt! Ring 70 70 29 29 – alle dager mellom kl. 8–22 – eller kontakt oss via chatten. Vi har et team av hvitevarespesialister som sitter klare til å hjelpe.