Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 08
åpent i dag kl. 9-20
Chatten er
åpen
Favoritter
Få råd fra en hvitevareekspert - Ring 52 05 65 01
Telefonen er åpen hele uken.
IKEA hvitevarer

Ser du etter hvitevarer som passer til IKEA-kjøkkenet ditt?

IKEA er naturligvis en av de mest populære leverandørene av kjøkkenløsninger til de norske hjem. Og det er ikke uten grunn. IKEA er kjent for å levere stilrent, nordisk design til overkommelige priser, noe som gjør dem til et opplagt valg når du skal installere et nytt kjøkken.

Det er ikke alle hvitevarer som passer til IKEA-kjøkken på grunn av de spesielle målene. Derfor har vi samlet alle hvitevarene som passer, på denne siden, slik at du kan være sikker på at du finner en god match. Hos Whiteaway har vi et stort utvalg av kvalitetshvitevarer som passer målene til IKEA-kjøkkenet ditt. Kombiner IKEA-kjøkkenet ditt med våre kvalitetshvitevarer og få drømmekjøkkenet. Vårt sortiment inneholder hvitevarer i forskjellige prisklasser og fra forskjellige merker.

Med våre produkter trenger du ikke å gå på akkord med hverken kvalitet, levetid, utseende eller funksjonalitet.

Og vi har selvfølgelig alltid prismatch, så du er sikker på at du får hvitevarene dine til den beste prisen.

Få ditt IKEA-drømmekjøkken med våre kvalitetshvitevarer

null
Personlige pakketilbud på hvitevarer
null

Få hvitevarer som matcher din IKEA-kjøkkenstil

Uansett om stilen på IKEA-kjøkkenet ditt er minimalistisk, koselig, moderne, klassisk, landlig eller eksklusiv, har vi forslag til hvitevarer i et design som fullender kjøkkenstilen din. Foretrekker du f.eks. et minimalistisk og stilrent utseende, har vi et stort utvalg av integrerbare hvitevarer til IKEA-kjøkkenet, slik at du kan skjule maskinene bak skapdørene. Har du et stilig retrokjøkken, har vi kjøleskapet som tar deg med tilbake til 80-tallet. Har du et IKEA-kjøkken som oser av luksus, har vi et eksklusivt side-by-side-kjøleskap, så du kan fullende looken – og ikke minst nyte de mange funksjonene som bare gjør hverdagen litt bedre. Eller er det plassmangelen som bestemmer kjøkkenstilen, så har vi også en smal oppvaskmaskin til deg.  

Hvitevarer til ditt budsjett

Et kjøkken med nye hvitevarer kan variere mye i pris. Vårt sortiment inneholder hvitevarer i forskjellige prisklasser og fra forskjellige merker. Du finner blant annet anerkjente merker som Bosch, Miele, Electrolux, Siemens, Whirlpool, AEG og Zanussi, som passer perfekt inn på ditt IKEA-kjøkken. Utover merket avhenger prisforskjellen blant annet av hvilke funksjoner hvitevaren skal ha, hvilken energiklasse du ønsker, kapasitet, lydnivå m.m.

Er du usikker på hva som er viktig for deg, eller hva som passer dine behov, kan du ringe oss på xx eller skrive til oss i chatten. Vi er her hver dag. Vi setter også gjerne sammen et personlig pakketilbud til deg. Ring og hør mer, så finner vi en løsning som passer perfekt for deg.

Et åpent IKEA-kjøkken og støysvake hvitevarer er en god match

Et åpent kjøkken er populært i mange hjem. Det kombinerer matlaging og hyggelig samvær med venner og familie. Når du velger hvitevarer til et IKEA-kjøkken, bør du også ta hensyn til støy og lydnivå. Særlig hvis du har et åpent kjøkken. Da slipper du måtte overdøve larmen fra f.eks. oppvaskmaskinen eller kjøkkenviften. Det betyr ikke at du må gå på akkord med hverken kvalitet eller funksjonalitet. Hos Whiteaway finner du et stort utvalg av støysvake hvitevarer som passer til et åpent IKEA-kjøkken.  

Det nye kjøkkenet ditt skal være noe helt spesielt. Det må være tilpasset din smak, ditt budsjett og dine praktiske behov. Det skal oppfylle drømmene dine og skape glede i mange år fremover. Det vil vi gjerne hjelpe deg med!