Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 08
åpent i dag kl. 9-20
Chatten er
åpen
Siste Sjanse - Spar opptil 50%*
*Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.
null

Leter du etter en kjøkkenmaskin som oser av allsidighet og stil, trenger du ikke lete lenger

Lag deilig mat med vårt utvalg av kjøkkenprodukter. Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, lager mat for én eller skal servere flere gjester, vil du finne den ideelle kjøkkenpartneren i vårt innovative utvalg. Disse maskinene er av førsteklasses kvalitet og er designet med deg i tankene. Et fantastisk tilskudd til ditt hjem. 

Nøyaktig baking med integrert vekt*Baking er en uavbrutt glede med veiing direkte i bollen. Vei ingrediensene direkte i bollen mens du holder på, trinnvis eller hver for seg. Du kan til og med veie direkte i valgfrie tilbehør som en blender, foodprosessor eller juicemaskin. Ingen søl, ingen oppstyr. *Tilgjengelig på KVL65, KVC85/KVL85, KWL90.

null
null

Velg derfor en Kenwood Kjøkkenmaskiner 

Tilbehør

Kenwoods kjøkkenmaskiner lar deg uttrykke deg selv gjennom matlagingen. Med en rekke flotte funksjoner, bolleverktøy og mer enn 25 valgfrie tilbehør, gir de deg full allsidighet til baking og mer. Se utvalget av Kenwood tilbehør her.

null

Mat/Kjøttkverner

Hakk opp farse til hjemmelagde pølser, hamburgere eller vegetariske retter, og vit akkurat hva dine retter inneholder. 

null

Foodprocessor

Server lekre hurtigstekte retter, sauser og dipper med foodprosessoren på 1,2 L. Inneholder en Tritan™-bolle, som er enkel å rengjøre, knusesikker og som tåler oppvaskmaskin i tillegg til et knivblad og en rekker skiver avhengig av om du vil rive, kutte eller hakke.

null

Lasagnerulle, fettuccine- og spaghettikutter 

Det er ingenting som slår den autentiske smaken av nylaget pasta, og dette rulletilbehøret gjør det enkelt å lage pastaplater eller båndpasta hjemme. Det inkluderer tre kuttere slik at du kan lage lasagne, fettucine og spaghetti.

null

Minihakker/kvern

Perfekt for å male små mengder som krydder, kaffebønner eller nøtter for ultimat friskhet. Oppbevar det du ikke bruker eller gjør klart på forhånd med de tre medfølgende oppbevaringsglassene.