Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 08
åpent i dag kl. 9-16
Kontakt oss
via e-post her
Favoritter
Sommerspill - Spill og vinn her
*Konkurransen varer tom 4. august 2024. Vinnerne af premiene får beskjed direkte på e-post. Les mer om vilkårene og betingelsene i spillet
null

Få et bedre inneklima med klimaanlegg, luftrenser og luftavfukter

Vi har funnet 3 populære produkter som lett kan bidra til et bedre inneklima


Luftrensere gir deg frisk luft i hjemmet

Luftrensere kan hjelpe deg med å fjerne en stor menge partikler fra luften, slik at inneklimaet ditt føles behagelig å være i. Det er imidlertid viktig at du er oppmerksom på at en luftrenser ikke tilfører oksygen til luften og ikke senker fuktigheten.


Coway luftrenser

Med denne modellen fra Coway får du en luftrenser, som er velegnet til rom på helt opptil 74 m2. Luftrenseren hjelper med å holde hjemmet ditt fritt for pollen, støv, virus og bakterier. Den fjerner dessuten uønsket lukt fra matlaging og eksempelvis røyklukt. Den kan være med til å redusere risikoen for å utvikle astma og luftveisproblemer.

Les mer her.


Det er enkelt å få frisk luft i hjemmet med et klimaanlegg

Er du også typen som synes at det er deilig å sovne på et kaldt rom? Et klimaanlegg hjelper deg med å kjøle ned huset på en deilig varm sommerdag, eller når luften føles klam. Med et klimaanlegg kan du raskt og enkelt tilføre frisk luft til soverommet, stuen og andre rom for å skape et behagelig inneklima.


Delonghi klimaanleg

Dette klimaanlegget fra Delonghi gir deg mulighet til å justere temperaturen i rommet slik du ønsker, og så opprettholder den temperaturen i rommet. Modellen kan også lett hjelpe med å avfukte. Den har en funksjon som gjør det mulig å trekke ut væsken fra fuktig luft.

Les mer her


En luftavfukter hjelper deg med å redusere høy luftfuktighet


En luftavfukter hjelper deg med å redusere høy luftfuktighet, som ofte forekommer på baderom og kjellerrom. Et fuktig inneklima kan føre til mugg, midd og andre fuktskader, og derfor er det en svært god ide å skaffe seg en luftavfukter hvis du har problemer med høy luftfuktighet.


Woord's luftavfukter

Denne luftavfukteren fra Wood's er perfekt for små rom, som baderom, kjellerrom eller kanskje et lite vaskerom. Avfukteren er opplagt til bruk i fuktige rom, så du unngår fuktskader.  Den kan brukes i rom på opptil 40 m2.

Les mer her

null