21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-17
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

MIELE – KVALITET FORUT FOR SIN TID

I mer enn 120 år har Miele laget produkter med enestående lang levetid.

Selv optimal ytelse betyr ingenting uten langvarig og pålitelig drift. Derfor kombinerer Miele innovasjon med enestående håndverk av beste kvalitet. Det er Mieles dedikasjon og kjærlighet til hver detalj som sørger for at produktene holder ekstra lenge.

En Miele stekeovn tar kjøkkenopplevelsen din til et helt nytt nivå og byr på mange spennende muligheter. Gjennom de siste 120 årene har Miele gang, på gang bevist at selskapet er en pioner innenfor både teknologi, ingeniørkunst og raffinert design. Alt dette kommer til utrykk gjennom Mieles nye stekeovnserie som byr på et fantastisk design og banebrytende funksjoner, som hjelper deg med å tilberede fantastiske retter og bakevarer både praktisk og enkelt. Den unike kvaliteten er du aldri i tvil om – den opplever du allerede i det øyblikket du tar tak i det elegante håndtaket og åpner din Miele stekeovn. 

Se vårt utvalg av ovner fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRI SAGT SEG FORNØYD MED DET BESTE

HÅNDVERK

For Miele har banebrytende innovasjoner i seg selv ikke vært nok. Derfor lager Miele sine egne deler og støper jernet sitt selv. Miele lager til og med maskinene, som lager maskinene. Det ligger i virksomhetens DNA å strebe etter det beste. Det er det de kaller «Immer Besser».

10 000 TIMERS TESTING – DET BEVISER FOR ALVOR, HVA ET PRODUKT KAN PRESTERE

YTELSE

Der andre er fornøyde etter noen få runder med testing, går Miele enda lenger. Noen bilmotorer testes i 3 000 timer, mens Miele tester i opp til 10 000 timer. Faktisk bruker Miele 30 % av utviklingstiden på testing. Dette er med på å sikre deg enestående resultater – år etter år.

LANG LEVETID ER SANN BÆREKRAFT

BÆREKRAFT

Forestill deg, at du i stedet for å bruke mange vaske- eller oppvaskmaskiner gjennom årenes løp – kun bruker én. En hvor ytelsen fortsetter å imponere deg mange år frem i tid. En maskin, som bruker mindre vann, mindre energi og mindre vaskemiddel. Så du forbruker mindre. Og gjør noe godt, som varer. 

Favoritter

Lukk