21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.


Ved montering av nytt kjøleskap, fryser eller kombiskap

Montøren kontakter deg ca. 30 min før besøket, så vent gjerne med å tømme f.eks. kjøle- og fryser til du blir oppringt. Da slipper du at varene dine står uten kjøling lenger enn nødvendig, og vi unngår at kjøleskapet blir avrimet, og at det dermed kommer vann på gulvet. 


Spesielt for integrerbare kjøleskap, frysere eller kombiskap

Her må du være oppmerksom på at montøren ikke har mulighet for å fuge, montere skapdører eller tilpasse skapene. 

Justeringen av et integrerbart produkt foretas først når skapdøren er satt på. Det skyldes at justeringen må gjøres i forhold til de andre skapdørene. 

Av samme grunn justerer montøren ikke fryseskap, da han ikke kan vite hvor langt inn, ut eller opp det skal. 


Er det elektriske anlegget klart til tilkobling? 

Montørene våre kan koble til en installasjon som er dekket av en membranboks, eller som er fastmontert på en vegg eller et skap. Det kan vi gjøre for både vanlige stikkontakter og membranbokser. Hvis det ikke er tillatt å koble til en eksisterende installasjon, kan montøren avvise å installere produktet. Lengden av ledningen kan variere helt ned til 70 cm. Dersom den medfølgende ledningen ikke er lang nok, må en autorisert elektriker skifte til en lengre ledning. Det kan vi ikke gjøre for deg. Montørene våre kan ikke feste installasjoner, forlenge eller avkorte ledninger eller på annen måte gjøre endringer på husets eksisterende anlegg. Dette krever en autorisert elektriker. 

Hva gjelder for de andre hvitevarene våre?

Favoritter

Lukk