21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.


Er det elektriske anlegget klart til tilkobling?

Montørene våre kan koble til en installasjon som er dekket av en membranboks, eller som er fastmontert på en vegg eller et skap. Det kan vi gjøre for både vanlige stikkontakter og membranbokser. Hvis det ikke er tillatt å koble til en eksisterende installasjon, kan montøren avvise å installere produktet.


Montørene våre kan ikke gjøre endringer på husets elektriske installasjoner.

Lengden av ledningen kan variere helt ned til 70 cm. Dersom den medfølgende ledningen ikke er lang nok, må en autorisert elektriker skifte til en lengre ledning. Det kan vi dessverre ikke gjøre for deg. Montørene våre kan ikke feste installasjoner, forlenge eller avkorte ledninger eller på annen måte gjøre endringer på husets eksisterende anlegg. Dette krever en autorisert elektriker som kan sikre at alt blir gjort på en forsvarlig og sikker måte.  

Det må være nok strøm tilgjengelig

For å koble til den nye komfyren din, og for at du skal få en best mulig opplevelse med den nye hvitevaren, er det viktig at det er nok strøm tilgjengelig. Det er dessverre ikke nok å koble komfyren til en stikkontakt med 220 V. Det må være en stikkontakt med 400 V-kurs og med minst 13 ampere tilgjengelig.

Vi kan dessverre ikke montere gasskomfyrer

Komfyren kan ikke være en gasskomfyr, da vi dessverre ikke kan montere gassprodukter. Vi kan derfor heller ikke koble fra et gammelt gassprodukt. Dette kan kun gjøres av en autorisert VVS-installatør. Hvis du hadde en gasskomfyr, må du derfor være oppmerksom på det ovenstående, ellers må det elektriske anlegget tilpasses av en elektriker før vi kan montere.

Hva gjelder for de andre hvitevarene våre?

Favoritter

Lukk