21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.


Alle ovnene våre blir levert med 1,5 mm tykke ledninger.

I et standard strømuttak må man kun tilslutte én 1,5 mm ledning. Hvis du skal tilslutte din ovn sammen med andre produkter, f.eks. platetopp, må du derfor ha to uttak.


Vi kobler til et allerede eksisterende elektrisk anlegg.

Vi kan ikke tilpasse skapet ift. innretningen av din nye ovn, men tilslutter den til eksisterende installasjon og plasserer den i det skap du ønsker.

Montørene våre kan ikke gjøre endringer på husets elektriske installasjoner.

Lengden av ledningen kan variere helt ned til 70 cm. Dersom den medfølgende ledningen ikke er lang nok, må en autorisert elektriker skifte til en lengre ledning. Det kan vi dessverre ikke gjøre for deg. Montørene våre kan ikke feste installasjoner, forlenge eller avkorte ledninger eller på annen måte gjøre endringer på husets eksisterende anlegg. Dette krever en autorisert elektriker som kan sikre at alt blir gjort på en forsvarlig og sikker måte.  

Spesielt for integrerbare ovner

Her må du være oppmerksom på at montøren ikke har mulighet for å fuge, montere skapdører eller tilpasse skapene. 

Justeringen av et integrerbart produkt foretas først når skapdøren er satt på. Det skyldes at justeringen må gjøres i forhold til de andre skapdørene. 

Er det elektriske anlegget klart til tilkobling?

Montørene våre kan koble til en installasjon som er dekket av en membranboks, eller som er fastmontert på en vegg eller et skap. Det kan vi gjøre for både vanlige stikkontakter og membranbokser. Hvis det ikke er tillatt å koble til en eksisterende installasjon, kan montøren avvise å installere produktet.

Hva gjelder for de andre hvitevarene våre?

Favoritter

Lukk