21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny


Er det elektriske anlegget klart til tilkobling?

Montørene våre kan koble til en installasjon som er dekket av en membranboks, eller som er fastmontert på en vegg eller et skap. Det kan vi gjøre for både vanlige stikkontakter og membranbokser. Hvis det ikke er tillatt å koble til en eksisterende installasjon, kan montøren avvise å installere produktet.


Montørene våre kan ikke gjøre endringer på husets elektriske installasjoner.

Lengden av ledningen kan variere helt ned til 70 cm. Dersom den medfølgende ledningen ikke er lang nok, må en autorisert elektriker skifte til en lengre ledning. Det kan vi dessverre ikke gjøre for deg. Montørene våre kan ikke feste installasjoner, forlenge eller avkorte ledninger eller på annen måte gjøre endringer på husets eksisterende anlegg. Dette krever en autorisert elektriker som kan sikre at alt blir gjort på en forsvarlig og sikker måte.  

Alle våre kokeplater leveres med 1,5 mm tykke ledninger

Alle våre kokeplater leveres med 1,5 mm tykke ledninger. I et standard strømuttak skal det kun monteres én 1,5 mm ledning. Vil du montere kokeplaten sammen med andre produkter, f.eks. en ovn, må det derfor være to uttak.

Vi kobler til et allerede eksisterende elektrisk anlegg.

Vi kobler kokeplaten til et eksisterende elektrisk anlegg og legger kokeplaten løst på benkeplaten. Vi har ikke mulighet for å fuge eller lignende mellom kokeplate og benkeplate.

Vi gjør det enkelt for deg å rengjøre kokeplaten

Kokeplaten vil ligge løst med en sklisikker skumfuge klistret på undersiden. Dette sikrer at kokeplaten ligger fast og ikke flytter på seg, men likevel kan løftes opp hvis du f.eks. skal gjøre rent under.

Hva gjelder for de andre hvitevarene våre?

Favoritter

Lukk