21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.


Er det elektriske anlegget klart til tilkobling? 

Montørene våre kan koble til en installasjon som er dekket av en membranboks, eller som er fastmontert på en vegg eller et skap. Det kan vi gjøre for både vanlige stikkontakter og membranbokser. Hvis det ikke er tillatt å koble til en eksisterende installasjon, kan montøren avvise å installere produktet. Lengden av ledningen kan variere helt ned til 70 cm. Dersom den medfølgende ledningen ikke er lang nok, må en autorisert elektriker skifte til en lengre ledning. Det kan vi ikke gjøre for deg. Montørene våre kan ikke feste installasjoner, forlenge eller avkorte ledninger eller på annen måte gjøre endringer på husets eksisterende anlegg. Dette krever en autorisert elektriker. 


Montering av avtrekksslangen er ikke en del av monteringen

Hvis du har bestilt en tørketrommel med avtrekk, må du være oppmerksom på at du må montere avtrekksslangen selv.

Har du bestilt montering, er dette ikke inkludert.


Er vanntilkoblingen og avløpet klar til tilkobling?

Maskiner med vanntilførsel skal kobles til en funksjonsdyktig kran. Dvs. at det skal være mulig å stenge av vannet der maskinen er koblet til. Det er dessverre ikke tilstrekkelig å kunne stenge hovedkranen. Vannkraner kan ofte sette seg fast hvis de ikke har blitt åpnet eller stengt på lang tid. Dette skyldes kalk og rust. Hvis dette skjer, må du få en VVS-tekniker til å skifte kranen. Derfor må du kontrollere om kranen kan åpnes og lukkes uten problemer før montøren vår kommer på besøk. Det skal dessuten være en ledig stuss for å montere tilløpsslangen, da vi ikke kan foreta endringer på VVS-installasjonen din. Mellom vanntilkoblingen og vaskemaskinens plassering må det ikke være mer enn den ca. 1,5 m lange slangen som følger med maskinen. Du kan kjøpe lengre tilkoblings- og avløpsslanger fra montøren vår, men vi tar forbehold for at reservedeler kan være utsolgt.

Hva gjelder for de andre hvitevarene våre?

Favoritter

Lukk