21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Opptil 25% på massevis av hvitevarer til kjøkkenet fra Miele og Gorenje* HER

Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 23.01.22.

Få et personlig pakketilbud

Mangler du hele hvitevarepakken til å matche det splitter nye kjøkkenet ditt? Eller trenger sommerhuset ditt nytt kjøleskap og fryser? Kanskje vaskemaskinen og tørketrommelen synger på siste vers, så begge skal skiftes ut? Så har du landet på det helt riktige stedet.

Jo flere hvitevarer du kjøper, jo bedre tilbud kan vi også gi deg. 

Vi hjelper deg, så du føler deg trygg

Er du i tvil om hvilke produkter som passer til akkurat deg? Vil du gjerne vite mer om hvilke funksjoner man kan velge mellom?

Vårt spesiale er hvitevarer, og vi kan derfor guide deg til å velge de helt riktige produktene. Når vi snakker sammen, vil vi derfor spørre om hvilke funksjoner som kan ha en verdi for deg i hverdagen. På den måten sikrer vi, at du får akkurat de produktene som du ønsker. 


Stort utvalg av kvalitetsprodukter

Du finner alle de kjente merkene hos oss og enda mere. Har du hatt Siemens, Bosch, Miele eller hvitevarer fra et annet merke i mange år og ønsker den ‘samme’ pakken igjen, leverer vi den til deg. Og du kan blande pakken din på tvers av alle våre merker – akkurat som det passer deg.

Hos oss skal du ikke gå på kompromiss med kvalitet, funksjoner eller pris – vi har det hele.

Du sammensetter selv

Det er ditt hjem, og du som skal bruke hvitevarene – derfor skal det også være deg som velger.

Hos oss behøver du ikke å kjøpe alle hvitevarene i samme merke. Sammensett din egen hvitevarepakke, så den matcher dine ønsker innenfor funksjonalitet, design og fete features – uansett om det er en ovn fra AEG og en oppvaskmaskin fra Siemens. 

Hvitevarene som passer til ditt IKEA-kjøkken

Har du et IKEA-kjøkken, som du mangler hvitevarer til?

Det er ikke alle hvitevarer som passer til IKEA sine mål. Men bare rolig, vi har et stort utvalg av integrerbare hvitevarer, som passer til et IKEA-kjøkken. Og vi har samlet dem alle til deg – så du trygt kan bestille.

Se utvalget her.

Favoritter

Lukk