21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 1500 kr. tilbake når du kjøper utvalgte frittstående hvitevarer fra Siemens

Spar penger når du kjøper frittstående hvitevarer fra Siemens. Akkurat nå har du muligheten til å motta opptil 1500 kr. i cashback når du kjøper og deretter skriver en omtale og registrerer produktet ditt på Siemens hjemmeside. Det er også flere av produktene som har smarte funksjoner som beskytter miljøet.

Se hvilke produkter der er inkludert i kampanjen her


Slik gjør du:

1) Kjøp et Siemens kampanjeprodukt.

2) Installer og test ditt nye Siemens produkt hjemme.

3) Gå til Siemens-nettsiden her, skriv inn serienummeret og trykk «Søk og skriv omtale».

4) Skriv en produktomtale. Hva elsker du? Hva savner du?

5) Etter du har skrevet en omtale, velger du den kampanjen du har deltatt i og registrerer ditt kjøp for å få din cashback. Husk å ha kvittering tilgjengelig, samt dine bankdetaljer (IBAN og SWIFT) når du registrerer ditt kjøp.


For å dra nytte av tilbudet og få opptil 1500 kr. tilbake, må du ha kjøpt ditt frittstående hvitevareprodukt fra Siemens i kampanjeperioden 15/5 2021 - 31/8 2021. Siste frist for registrering av cashback er 30/9 2021.

Les mer om kampanjevilkårene.


Siemens hyperFresh | Kjøleskap som sikrer optimal oppbevaring av matvarene dine

Innovative kjøleskap av høy kvalitet fra Siemens med hyperFresh-funksjon, som sikrer at maten oppbevares under optimale forhold. Kjøleskapet har «intelligente» bokser som holder maten frisk lenger, slik at du unngår matsvinn.

Et perfekt kjøleskap balanserer kjøling og fuktighet optimalt. Takket være den innovative hyperFresh-teknologien kan mat som egg, melk og grønnsaker oppbevares riktig i kjøleskapet og holde seg frisk lenger.

hyperFresh holder maten fersk opptil 3 ganger lenger.


Les mer om Siemens kjøleskap med hyperFresh her.

Siemens intelligentCleaning | Tørketromler som rengjør seg selv

Ved hjelp av en intelligent tørke- og varmepumpeteknologi får du en svært effektiv tørketrommel som også reduserer strømforbruket.

Med en intelligent tørketrommel får du maksimal komfort uten at det går ut over resultatet. Samtidig trenger du ikke rengjøre lofilteret etter hver tørking.

Den smarte varmepumpeteknologien bruker mesteparten av den varme avtrekksluften, så nesten ingen varme går tapt. Dette forbedrer energiforbruket betydelig.


Les mer om Siemens' tørketromler med intelligentCleaning her.


*Les mer om undersøkelsen her.

Favoritter

Lukk