21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper utvalgte integrerte hvitevarer fra Siemens i kampanjeperioden


Spar penger når du kjøper integrerbare hvitevarer fra Siemens. Akkurat nå kjører vi en cashback-kampanje, hvor du kan få tilbake helt opptil 1500 kr når du kjøper et kampanjeprodukt og anmelder det på Siemens’ hjemmeside. Siemens’ stilrene og innovative kvalitetshvitevarer er populære i mange norske hjem. Akkurat nå har du muligheten til å fatt i kundenes favoritter, samtidig som du sparer masser av penger.

Se hvilke produkter der er inkludert i kampanjen her

Slik gjør du etter kjøpet:

1) Kjøp et Siemens kampanjeprodukt.

2) Installer og test ditt nye Siemens produkt hjemme.

3) Gå til Siemens nettsiden og skriv en produktomtale. Hva fungerer bra? Er det noe du ikke er fornøyd med?

4) På neste side velger du den kampanjen du har deltatt i og registrerer kjøpet for å få din cashback. Husk å ha kvittering tilgjengelig, samt dine bankdetaljer (IBAN og SWIFT) når du registrerer ditt kjøp.


For å dra nytte av tilbudet og få opptil 1500 kr. tilbake, må du ha kjøpt ditt frittstående hvitevareprodukt fra Siemens i kampanjeperioden 1/10 2021 - 31/12 2021. Siste frist for registrering av cashback er 15/1 2022.

Les mer om kampanjevilkårene her.

Siemens inductionAir Plus - to produkter i ett

Platetopp med en kraftfull integrert ventilator. To avanserte produkter i et diskret integrert design. En moderne alt i ett-løsning med revolusjonerende teknologi som frigjør plass og gjør det mulig å tenke nytt, både når det gjelder kjøkkeninnredning og matlaging.


Les mer om Siemens inductionAir her.

Gjør dit hjem smartere med Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer

Når intelligens møter tilkobling: Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer fra Siemens som bliver en del av ditt sømløse liv.

Med nye innovasjoner oppstår nye muligheter. Nå kan du styre de nye Siemens hvitevarene dine med Home Connect-appen uansett hvor du er, og uansett hva du gjør. Kombinasjonen av Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer, smart programvare og den intuitive Home Connectappen gir massevis av praktiske muligheter som gjør livet ditt mer behagelig.

Vi tror at hvitevarer vil være en integrert del av et smart liv. Nå kan du bruke dine hverdagstjenester i tilknytning til dine hvitevarer, bare smartere.

Favoritter

Lukk