21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-17
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Oppvaskmaskiner fra Siemens med Zeolith®-tørking sikrer deg en helt tørr oppvask og skinnende servise

Uansett hvor mange ganger du vasker opp, vil Siemens’ brilliantShine-system med Zeolith®-tørking, i kombinasjon med skyllemiddel, sørge for at serviset ditt holder seg perfekt skinnende og glansfullt etter hver vask. Dette helt uten ekstra polering.

Hvordan fungerer Zeolith®-tørking?

Zeolith®-tørking er en unik og patentert funksjon som bygger på det naturlige mineralet zeolitt, som er inne i maskinen. Zeolith® fungerer ved at fukten absorberes og deretter omdannes til varme. Det gir et mer skånsomt og effektivt tørkeresultat.

Klikk på bildet til venstre for å se en kort video som illustrerer hvordan Zeolith®-tørking fungerer.

Utvalgte Siemens oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking hos whiteaway

BrilliantShine-systemet: like strålende som resultatene

Store øyeblikk starter som oftest med de små detaljene. Det kan f.eks. være perfekt rene, tørre og skinnende glass som er tatt direkte ut av oppvaskmaskinen – uten noen form for ekstraarbeid eller polering. Det er nå mulig med Siemens’ nye brilliantShine-system med Zeolith®-tørking. Det skyldes at Siemens har samlet fire perfekt synkroniserte og innovative funksjoner i kun én oppvaskprosess. På den måten får du alltid strålende rene glass*.

*Både oppvask- og tørkeresultatet kan variere alt etter hvilket oppvaskmiddel som brukes og hvordan man har plassert serviset i maskinen. 

Favoritter

Lukk