21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Hvilken støvsuger skal du velge?

Det finnes mange fantastiske muligheter når du skal velge støvsuger! Med vår veiledning kan du enkelt finne støvsugeren som passer hjemmet ditt.

Det avhenger av størrelsen på hjemmet ditt, hvor mange som bor i husstanden og ikke minst om du har firbente familiemedlemmer.

De 4 valgene

Et godt utvalg – tilpasset til deg

Jeg har allergi – hvilken støvsuger skal jeg velge?

Har du eller en i husstanden allergi, er det en god ide å velge en støvsuger med HEPA-filter. HEPA-filteret rengjører luften for allergener ved å sørge for at støvsugeren ikke blåser mikroskopiske partikler ut i luften. Det finnes forskjellige HEPA-filtreringsklasser, hvor de høyeste har det fineste filteret. Les mer her.

> Se vårt utvalg av allergivennlige støvsugere 

Kjæledyr (eller tenåringer) i hjemmet som røyter?

Hvis du har kjæledyr i husstanden som røyter, kjenner du sikkert til frustrasjonen over at støvsugeren ikke får alle hårene med. Heldigvis finnes det i dag et stort utvalg av støvsugere, som er tilpasset hjem med dyr ved å være ekstra effektive overfor hunde- og kattehår og dessuten dårlig lukt.

> Se vårt utvalg av kjæledyrsvennlige støvsugere

Hvilke funksjoner bør støvsugeren ha?


Radius eller mobilitet?

En av de viktigste overveielsene når du kjøper en ny støvsuger, er om du vil prioritere arbeidsradius eller fleksibilitet. Bor du i et stort hus med store gulv er det praktisk å ha en stor støvsuger med lang ledning og høy kapasitet. Bor du derimot i en mindre leilighet, gir det mere mening å ha en støvsuger som ikke fyller så mye og er enkel å rydde vekk. Her er håndstøvsugeren et opplagt valg. 

Gir det mening å kjøpe en robotstøvsuger?

Har du en travel hverdag, og vil du heller bruke fritiden din på noe annet enn den daglige/ukentlige kampen mot hybelkaniner? Så bør du overveie å kjøpe en robotstøvsuger. Den er spesielt et opplagt valg, hvis du har et stort hus med store gulv. En robotstøvsuger kan aldri helt erstatte en tradisjonell støvsuger, som har det enklere med å komme inn i hjørnene, men gjør en del av arbeidet.

> Se vårt utvalg av robotstøvsugere herHvilke støvsugere passer til hjemmet med småbarn?

Har du små barn i husstanden, er det et par ekstra ting du med fordel kan ta høyde for når du velger ny støvsuger. Først og fremst kan det være en god ide å velge en stillegående støvsuger, som ikke vekker de små når de sover og som gjør at du kan høre dem, mens du støvsuger. Stillegående støvsugere har en desibel på 65 eller derunder. Samtidig er håndstøvsugere opplagte i hjem med småbarn, hvor det ofte blir sølt mat og lignende på gulvet som skal fjernes i en fei.

> Se vårt utvalg av stillegående støvsugere

Med eller uten pose?

Det finnes både støvsugere med og uten pose. Fordelen ved en poseløs støvsuger er at du slipper å skifte og kjøpe støvsugerposer. Til gjengjeld bråker den mer, kan være dyrere og så krever den selvfølgelig at man jevnlig tømmer den og renser filteret.

> Se vårt utvalg av poseløse støvsugere her

Hvilken type støvsugere har du bruk for?

Favoritter

Lukk