21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Opptil 25% på massevis av hvitevarer til kjøkkenet fra Miele og Gorenje* HER

Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 23.01.22.

Trenger du litt ekstra i vintermørket?

Kom godt gjennom vinteren med whiteaway

Det er ikke alle som er like glad i de kalde og mørke vinterdagene. For mange tærer vinteren på både energien, humøret og helsen. På denne siden har vi derfor samlet nyttige råd, inspirasjon og produkter som hjelper deg med å ta vare på helsen din – og gjøre vinteren litt hyggeligere.


Lys er viktig for trivselen

Den mørke vinterhimmelen og lite lys minsker dannelsen av serotonin i hjernen, noe som øker risikoen for nedstemthet og vinterdepresjon. Heldigvis er det hjelp å få. Lysterapi har en klar effekt på trivselen vår. Ifølge vitenskap stabiliserer det døgnrytmen, gir mer energi og øker serotoninnivået i hjernen. Du trenger bare å la lysterapilampen stå foran deg i så lite som 20–30 minutter for å merke en effekt – alt etter hvilken modell du velger.

Lys opp hverdagen med en lysterapilampe

Nyt varm og velduftende kaffe

I vinterkulden blir de varme, sorte dråpene enda viktigere. En passende mengde kaffe kan ha positiv innvirkning på helsen viser en rapport fra danske Vidensråd for Forebyggelse. Et kaffeinntak på maks 3–4 kopper om dagen har en beskyttende og reduserende effekt på utviklingen av flere kroniske sykdommer, fordi kaffebønner inneholder antiinflammatoriske stoffer. I tillegg kan kaffe virke smertestillende, ha en positiv innvirkning på humøret, gi mer energi og øke forbrenningen.

Finn kaffemaskinen som brygger perfekt kaffe

Få mer energi med en grønn vitaminboost

Akkurat nå har slowjuicerne sin storhetstid, og det er ikke så rart. Når vinteren tærer på energien, er løsningen nemlig forfriskende grønn juice som er proppfull av vitaminer og energi. Hvis du ikke allerede har en slowjuicer, kan du se etter en i sortimentet vårt.

Unngå morgentrøttheten med en slowjuicer

Hyggestunder med store smaksopplevelser

Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød på en kald og grå søndag? Kos deg sammen med resten av familien med å trylle frem lekre rundstykker til frokostbordet. Gjør deg selv en tjeneste ved å gjøre det deilig enkelt med en lekker kjøkkenmaskin.

Bli bakeklar med en kjøkkenmaskin

Vær god med deg selv

Gjør vinteren litt mer behagelig ved å pleie deg selv. En god massasje, et varmt fotbad eller et varmeteppe til hyggekroken i stuen. De små tingene i hverdagen gjør en forskjell. Ved å bruke litt tid på ditt eget velvære får du både mer energi og bedre humør – selv om du bruker så lite som 10 minutter.

Dyrk velværet med fotbad, og massasje- og varmeapparater


Unngå forkjølelse med et godt inneklima

Når de kalde vinterdagene står for døren, foretrekker mange å holde seg innendørs. Men luften i hjemmene våre kan faktisk være opptil fem ganger mer forurenset enn utenfor. Et dårlig inneklima kan skade helsen og trivselen vår. Konsekvensene er dårligere konsentrasjonsevne, astma, allergi, hyppigere hoste og forkjølelse samt andre luftveissykdommer og åndedrettsproblemer.

Den dårlige luften innendørs kommer blant annet av matlaging, rengjøringsmidler og partikler fra elektronikk og leketøy. Det er vi selv som skaper forurensingen, men vi kan heldigvis også gjøre noe med det ved hjelp av de riktige produktene.

Styrk helsen med bedre luft i hjemmet

Favoritter

Lukk