21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Personlig pleie

Personlig pleie

Her hos WhiteAway finner du en rekke kvalitetsprodukter innen kategorien personlig pleie, fra kjente produsenter. Vi tilstreber oss å alltid ha den beste servicen og de beste prisene, slik at du som kunde skal kunne gjøre en god handel, og samtidig føle deg trygg og fornøyd med det kjøpet du har gjort. Med gratis frakt til fortauskant er du også sikret at du får alt du bestiller levert til deg på en enkel og god måte, rett hjem.

Ta vare på deg selv

I en hverdag med mange forpliktelser, der man kanskje ikke tar seg tid til å sette seg ned til kun å slappe av, er det ekstra viktig å faktisk ta seg tid, og å slappe av i deilige omgivelser. Med den teknologi og den utvikling som har vært innen produkter inne personlig pleie, er det en rekke ulike produkter på markedet som møter akkurat dine behov, her og nå.

Dette kan være produkter i alt fra tannpleie, til ulike hårprodukter. For å finne frem til de produktene som kan gi deg mest for pengene, vil det lønne seg å lese gjennom de ulike guidene vi har for hver enkelt kategori, samtidig som det lønner seg å se på selve produktbeskrivelsen. Da er du sikret å få den informasjonene du måtte trenge for å ta et informert og godt valg.

Velværeprodukter

Utover produkter til personlig pleie, har vi også produkter rettet mer mot ditt eget velvære. Dette vil da eksempelvis kunne være massasjestoler eller fotbad. Vi har alle behov for å ta var på oss selv fra tid til annen, og med disse produktene vil dette være lett å gjennomføre i ditt eget hjem. Du slipper da å bestille tid, eller å vente i kø for en behandling, men kan gjøre seg rett i ditt eget hjem.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Hvis du har spørsmål til noen av våre produkter innen personlig pleie, eller andre varer i vårt sortiment, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Da hjelper vi deg med dine spørsmål og veileder deg frem til den løsningen som måtte passe best. Kundesenteret kan nås på telefon 21 95 92 08, eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk