21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Hårpleie

Hårpleie

Her hos oss vil du finne en rekke kvalitetsprodukter innen hårpleie, fra kjente produsenter. Vårt ønske er at du skal kunne gjøre en god handel til som du kan være fornøyd med i lang tid. For å gjøre dette sørger vi for å ha en god service, samtidig som vi tilbyr gode priser på vårt stadig økende sortiment av kvalitetsprodukter. For å sikre at leveransen går så smertefritt som overhodet mulig, har vi også fri frakt frem til fortauskant, slik at du enkelt kan få varene levert på døren til en lav pris.

Eksperimenter med ulike frisyrer

Innen kategoriene hårpleie, har vi en rekke forskjellige produkter som alle vil kunne gi deg ulike muligheter til å forsøke ulike hårfrisyrer. Om du allerede vet hvilken frisyre du ønsker deg, vil selvfølgelig det også være mulig. Med alt fra krølltenger og hårfønere til hårtrimmere og rettetenger, er du sikret å finne de ulike produktene du måtte trenge for å få til akkurat den frisyren du måtte ønske.

Hårpleie i eget hjem

Med profesjonelt hårpleieutstyr kan du enkelt spare både tid og penger ved å lage din egen frisyre. Du slipper å måtte bestille time, og å vente i lang tid for å få den hårpleien du ønsker, samtidig som det er en mye billigere løsning. En annen faktor er at det er moro forsøke å lage sine egne frisyrer.

Kjøpsguide

For å finne frem til de produktene som passer best til deg og dine behov, anbefaler vi at du leser de ulike kjøpsguidene for hver produktkategori, der du får en kort innføring i de viktigste faktorene å se etter når du skal gå til innkjøp. Samtidig vil det være en klar fordel å lese produktbeskrivelsene nøye. Ved å gjøre dette er sannsynligheten stor for at du gjør et godt kjøp, på et informert grunnlag.

Favoritter

Lukk