21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Meny

GREEN FRIDAY 20% på alle hvitevarer*

*Gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller prismatch. T.o.m. 30/4.

×

Massasjestoler

Pris (kr)
Min:
Maks:
-
Vi fant 1 produkter

Beurer MC5000

Levering 7-14 hverdager

Med en massasjestol fra Beurer kan du gi hele kroppen en...

27.505,-
Akkurat nå - Spar 5% ekstra
Bruk rabattkoden: k5
27.505,-
Akkurat nå - Spar 5% ekstra
Bruk rabattkoden: k5

Massasjestoler

Fordelene med massasje er mange. Det kan være både smertelindrende, avslappende, godt for blodomløpet og til og med vøre med på å bedre ens immunforsvar. På markedet finnes det også en hel rekke ulike apparater beregnet for å gi en god massasje. Ønsker man på sin side en mer helhetlig og fullstendig massasje, samtidig med muligheten til å slappe av, vil massasjestoler kunne være et meget fornuftig valg. Enten man har problemer som følge av en stressende hverdag, eller hvis man har kroniske smerter vil en massasjestol kunne være en god investering.

Hva skal man se etter?

Det vil gjerne være en fordel å se etter hvilke typer for massasje man kan få fra en spesifikk massasjestol. Siden ulike former for massasje vil kunne ha ulike virkninger, vil da et bredt spekter av tilgjengelige massasjeformer utvide bruken og funksjonaliteten til stolen. I tillegg til vanlige former for trykk-, rulle-, eller kna massasje, vil eksempelvis en Shiatsumassasje være et ypperlig tillegg.

I tillegg til forskjellige former for massasje vil forskjellige massasjestoler har et ulik tilbud av hvilke områder man kan massere. Der er ikke slik at man med en massasjestol kun man massere ryggen. Mange stoler kommer også med muligheten til massasje av ben og føtter, og noen har til og med armmassasje.

Innstillingen av massasjehodene er en viktig faktor når man ser på massasjestoler. Det vil være en stor fordel å ha så mange ulike innstillingsmodus som mulig slik at man kan få en så persontilpasset massasje som mulig. Se derfor etter hvor mange innstillinger det er for spesielt bredde da.

Ulike programmer

Det vil være en rekke forskjellige programmer og innstillingsmuligheter hos massasjestoler. Ulike intensitetsprorammer for selve massasje, og også ulike innstillingsmuligheter for valg av lufttrykk o selve stolen vil også være en meget praktiske og nyttige for å få en perfekt og avslappende behandling. Enkelte modeller har også muligheten for å utføre en kroppsskanning, slik at man kan få stilt inn stolen nøyaktig etter dine behov. Styrken på massasjen vil være avhengig av antallet, og styrken på de tilgjengelige motorene. Siden man alltids kan stille inn på en svakere intensitet, vil det kunne lønne seg å gå for en modell med mange ulike intensitetsinnstillinger.

Er du i tvil om hvilken massasjestol du skal velge, eller har du kanskje spørsmål vedrørende andre produkter i vårt sortiment? Ta kontakt med vårt kundesenter på tlf: 21 95 92 08 eller e-post: [email protected]