21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Sunnhet

Kropp og helse

Det er et stadig større fokus på kropp og helse. For å holde oversikten over sin egen kropp og helse finnes det en rekke ulike produkter på markedet, laget med nøyaktig dette formålet. Årsaken til at man ønsker å ha en oversikt over ens kropp og helse, kan være meget ulik. Det kan være som følge av rent helsemessige årsaker, eller kanskje ren nysgjerrighet. Uansett hvilken begrunnelse eller årsak man har, vil det være en rekke produkter på markedet som vil møte dine krav og ønsker.

Her hos WhiteAway.no har vi eksempelvis både blodtrykksmålere og temperaturmåler av høy kvalitet, fra kjente produsenter slik som Beurer og Thomson. Dette er kjente produsenter som spesialiserer seg på å produksjonen av høykvalitetsprodukter innen kropp og helse.

Ulike produkter

Ser man spesifikt på blodtrykksmålere er det slik at et forhøyet blodtrykk er et relativt vanlig helseproblem, som videre kan føre med seg en rekke alvorlige sykdommer. Dermed er det en fordel å ha en viss oversikt over sitt eget blodtrykk. Men, dette vil være svært vanskelig med mindre man har en blodtrykksmåler. Da får man målt både systolisk- og diastolisk blodtrykk. Altså blodtrykket blodtrykk ved sammentrekning og avslapping av hjertet.

Temperaturmålere er på sin side en meget enkel og grei mulighet for deg å ha en oversikt over kroppens generelle helbred. Ofte vil kroppen reagere på infeksjoner eller lignende ved at man får en forhøyet kroppstemperatur, for eksempel via feber. Dette er da kroppen måte å bekjempe eventuelle virus og bakterier på. Dermed vil en temperaturmåler kunne gi en indikasjon på hvordan det står til med kroppen. Temperaturmålingen kan foregå ved hjelp av flere metoder, men de kanskje vanligste, vil være ved hjelp av et munntermometer, et termometer i armhulen eller et øretermometer.

Vi hjelper deg!

Vi bestreber oss å gi deg den beste servicen som overhodet mulig. Hvis du har spørsmål angående enkelte produkter i kategorien kropp og helse, eller kanskje angående andre produkter i vårt sortiment, er vil vi mer enn gjerne besvare dine spørsmål. Kundeservice kan nåes på tlf 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk