21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få 8% på kjøp* over 4.000,-

Bruk koden: WHITE8 | *Gjelder ikke kampanjevarer, tilbehør, serviceytelser, varer med "Sjekk prisen", Bestseller eller prismatch. Gjelder t.o.m. d. 27/01-21.

Velvære

Velvære

Her hos oss kan di finne en rekke forskjellige produkter innen kategorien velvære. Dette er en samlekategori for en gruppe produkter som alle er spesiallagde for å gi deg en lindrende effekt, eller bare en behagelig opplevelse, og inneholder produkter som varmetepper, fotbad og varmeputer. Alle produktene er fra markedsledende produsenter som eksempelvis Beurer.

Vi tilstreber oss å ha et så godt utvalg som mulig, med de beste prisene og den beste servicen slik at du som kjøper skal få en god opplevelse av en handel hos oss. Som et ledd i dette tilbyr vi også en fraktfri levering til fortauskant, slik at alt skal gå så enkelt og godt som mulig.

En god behandling i ditt eget hjem

Et godt velvære et viktig for oss alle, men i en hverdag som kanskje er i overkant hektisk, kan det være vanskelig å finne tid til å finne tid til å dra til massasje eller annet. Derfor tilbyr vi et bredt sortiment av ulike produkter som kan bidra til en god velværebehandling i ditt eget hjem. Har du eksempelvis ømme muskler og ledd, vil det være en god investering å skaffe seg en varmepute. Da kan man få økt blodomløpet og dermed få løst opp i eventuelle problemområder. Samtidig vil det ideelt alternativ å investere i et varmeteppe hvis man ønsker å legge seg i en ferdig oppvarmet seng hver natt. Du får da en følelse av litt hverdagsluksus, samtidig som du kan spare penger i forhold til å bruke strøm på å varme opp soverommet før du legger deg. På lik linje vil et fotvarmer eller et fotbad være et godt kjøp hvis du sliter med kalde og ømme ben. Som med ovenfor nevnte produkter vil du da kunne øke blodomløpet og få et økt velvære.

Vi hjelper deg!

Hvis du har spørsmål til, eller ønsker mer informasjon om, produkter innen kategorien velvære, vil vi mer enn gjerne hjelpe deg. Vi kan så sammen finne frem til en løsning som passer best til deg og dine behov. Kundesenteret kan nås på telefon 800 069 89 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk