21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Meny

GREEN FRIDAY 20% på alle hvitevarer*

*Gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller prismatch. T.o.m. 30/4.

×

Fotbad

Pris (kr)
Min:
Maks:
-
Produsent
+ Vis flere
Vi fant 5 produkter

Beurer FB020

4 stk. på eget lager. Levering 2-7 hverdager

Det er ikke noe bedre enn et fotbad og fotmassasje etter en...

729,-
Akkurat nå - Spar 15% ekstra
Bruk rabattkoden: k15
729,-
Akkurat nå - Spar 15% ekstra
Bruk rabattkoden: k15

OBH 6064

4 stk. på eget lager. Levering 2-7 hverdager

Fotbadmaskinen fra OBH kan også gi deg en dybdegående...

Før
649,-
549,-
Utløper om 2 dager, eller ved utsolgt
Før
649,-
549,-
Utløper om 2 dager, eller ved utsolgt

Beurer FB035

1 stk. på eget lager. Levering 2-7 hverdager

Fotbadmaskinen fra Beurer kan også gi deg en dybdegående...

1.115,-
Akkurat nå - Spar 25% ekstra
Bruk rabattkoden: k25
1.115,-
Akkurat nå - Spar 25% ekstra
Bruk rabattkoden: k25

Beurer FB050

Levering mulig fra d. 05-05-2017

Fotbadmaskinen fra Beurer kan også gi deg en dybdegående...

1.595,-

Beurer FB012

Levering 7-14 hverdager

Fotbadmaskinen fra Beurer kan også gi deg en dybdegående...

Før
825,-
699,-
Utløper om 2 dager
Før
825,-
699,-
Utløper om 2 dager

Fotbad

Elektroniske fotbad er en luksus, men også et meget prisgunstig spaprodukt som gir deg og dine føtter en meget avslappende behandling. I forhold til et vanlig fotbad tar man opplevelsen over i et helt annet nivå. Man kan til og med få fotbad med innebygd massasjebørster og flere ulike innstillinger som man kan velge etter behov. Fotbadene kan til og med ha en rekke funksjoner som eksempelvis luftbobler eller vannstråler, som er med på å gjøre behandlingen enda mer omfattende. Man behandler da hele foten, og ikke bare enkelte deler. En rekke av fotbadene har også infrarødt lys som gir en mer dyptgående varmebehandling med den effekten at man får økt blodsirkulasjonen i bena.

Størrelse og dybde

En viktig faktor å vurdere er størrelsen og dybden på fotbadet, slik at man er sikker på at det har et tilstrekkelig volum, lengde og bredde til en behagelig behandling. Dette er ikke en vesentlig faktor hvis man har små ben, men er desto viktigere jo større ben man har. Det vil alltid være en fordel å dobbeltsjekke målene på fotbadet slik at man er sikker på at man har tilstrekkelig med plass til så god behandling som mulig. I tillegg vil man minimere mulighetene for søl ved bruk.

Tilbehør og innstillinger

Ikke alle fotbad har varme innebygd i maskinen, dette er noe man bør vurdere da dette vil være en meget kjekk funksjon spesielt ved lengre bruk uten at man trenger å bytte vann. Mange fotbad har også et eget deksel slik at man unngår å søle når man enten bærer fotbadet eller når det er i bruk. I tillegg er kan man se etter fotbad med tilbehør som er beregnet på å gi en pedikyr, slik som en rensebørste, pimpstein, eller neglefil.  Det er også mulig med fotbad med en egen dispenser for aromaterapeutiske oljer slik at man ytterlige kan øke de terapeutiske fordelene med fotbadet. Uansett hvilket fotbad man vurderer bør de være enkle i bruk. Avløpshull, mulighet til å brukes med og uten vann, og et lettleselig LCD dsiplay vil eksempelvis være gode og praktiske funksjoner.

Hva er fordelene med et fotbad?

Før man går til innkjøp av et fotbad kan det være en fordel å tenke gjennom hvilke fordeler med fotbad som appellerer mest til deg og dine behov. Noen av fordelene vil være at man får en mulighet til å slappe av. Man setter av tid til å slappe av og nyte den massasjen man får fra børstene eller andre funksjoner ved fotbadet. I tillegg vil varmefunksjoner være med på å løse opp stramm muskulatur, samtidig som det kan være med på å gi en smertelindrende effekt. Man må heller ikke glemme deres mulighet til å gi en bedre blodsirkulasjon i benene.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål om fotbad eller andre produkter i vårt sortiment? Ta kontakt med vårt kundesenter på tlf: 800 69 089 eller e-post [email protected]