21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Philips Babyutstyr

Philips babyalarmer

En babyalarm er et viktig redskap for enhver nybakt forelder. Tryggheten ligger i at man kan legge det lille barnet til rette for en liten lur og samtidig vite, at kommunikasjonen er på topp. Med en philips babyalarm kan du få litt ekstra tid, mens ditt barn sover litt, fordi Philips babyalarmer er laget med den beste teknologi.

Du skal naturligvis velge, hvor mye du skal være i stand til å holde øye med ditt barn via din Philips babyalarm. Du kan nemlig velge, om din Philips babyalarm skal være den klassiske walkie-talkie model eller om du ønsker mulighet for videoovervåkning med din Philips babyalarm. Sistnevnte enhet har et infrarødt nattelys, som gjør det mulig for deg å se din baby i mørket.

Teknologi i en Philips babyalarm

Noen philips babyalarmer er i stand til å utelukke andre signaler enn de fra din baby. Teknologien kalles DECT-teknologi, som står for digitalt trådløs, og disse modeller vil være en smule dyrere enn andre Philips babyalarmer. Lydkvaliteten er et hakk bedre på en Philips babyalarm med DECT-teknologi, men disse babyalarmer utsender samtidig litt mer stråling enn alminnelige babyalarmer. WHO har vurdert at denne stråling ikke er skadelig for menensker. Alternativt kan du også velge en Philips babyalarm, som har flere kanaler, som også kan medvirke til, at annet støy ikke blir fanget opp i babyalarmen. For Philips babyalarmer heter dette " Automatisk kanalvalg".

Rekkevidde for en Philips babyalarm

En viktig overveielse er, hvilken rekkevidde du ønsker for din Philips babyalarm. Noen babyalarmer rekker lengere enn andre, og det samme gjør seg selvsagt gjeldene for Philips babyalarmer. Skal du for eksempel ha barnevognen stående i en bakgård, hvor du selv bor i 3 etasje, kan det anbefales å velge en Philips babyalarm med lang rekkevidde. utover dette skal du også bemerke, hvordan den ønskede Philips babyalarm fungerer. Oppladbare batterier er helt klart til å anbefale, fordi det er best for miljøet og samtidig kan du ha et ekstra sett batterier klar til utskiftning, når de andre er tomme for strøm.

Favoritter

Lukk