21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Slik forholder whiteaway seg til COVID-19.

Samsung Støvsugere

Samsung støvsuger

Samsung er kjent som en produsent som er sterkt inne i teknologisk utvikling og innovasjon. Derfor er det nesten å regne som naturlig at de også har et utvalg av robotstøvsugere i sitt sortiment. Dette er det siste nye på støvsugermarkedet, og kan være et perfekt kjøp for deg som heller vil bruk tiden på andre ting enn å støvsuge.

Det vil lønne seg å se etter faktorer slik som arbeidstid, lydnivå og teknikk for å finne frem til den robotstøvsugeren som passer best til dine behov og ønsker. Uansett kan du være sikker på at et Samsung støvsuger vil få jobben gjort.

Nyutviklet teknologi

For å finne frem i ulike rom vil en Samsung støvsuger benytte seg at et avansert navigasjonssystem som sikrer at den enkelt og effektivt vil danne seg et overblikk over omgivelsene, for så å støvsuger der det behov. Den kan da på egenhånd rengjøre alle former for gulv, bestemme den mest optimale ruten og samtidig få en grundig støvsuging i alle hjørner.

Slike støvsugere er som regel poseløse slik at de må tømmes med jevne mellomrom. Dette gjør også at de tradisjonelt sett ikke presterer så bra med tanke på å støvsuge hår fra kjæledyr eller lignende. Som følge av dette har Samsung utviklet et oppsamlingssystem kalt Pet Hair Care, som omgår dette problemet.

Lydnivå

Du vil kunne se at en Samsung støvsuger vil ha et lydnivå på omtrent 60 db, noe som for sammenligning er på samme nivå som en samtale mellom to personer. Det vil være store fordeler med en såpass stillegående støvsuger, da du kan få utført andre oppgaver uten å måtte bli forstyrret.

Arbeidstid

Det vil være viktig å ha en oversikt over hvilken arbeidstid man kan forvente av støvsugeren. En Samsung støvsuger vil på en full oppladning ha en arbeidstid på 90 minutter, noe som gjør at den mest sannsynlig vil kunne gjøre unna jobben før den går tilbake til ladning. Selve oppladningen vil ta omtrent 120 minutter. Dermed vil støvsugere hurtig være klar til videre bruk.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål angående en Samsung støvsuger, eller andre produkter i vårt sortiment? Da er du i så fall hjertelig velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk