21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Slik forholder whiteaway seg til COVID-19.

Samsung Mikrobølgeovner

Samsung mikrobølgeovn

Med en Samsung mikrobølgeovn er du sikret å få en avansert teknologi som sikrer deg en enkel og effektiv hvitevare med en lang rekke bruksområder. Du vil kunne finne en rekke spesialtilpassede programmer og innstillinger, i tillegg til en egenutviklet oppvarmingsteknologi som vil kunne gi deg en jevnere og raskere oppvarming en flere andre konkurrenter.

Smarte funksjoner og programmer

Samsung har utviklet et eget system for oppvarming som de kaller for Triple Distribution System (TDS). Dette systemet vil sørge for at mikrobølgene sendes ut fra tre ulike antenner, slik at du får en meget jevn og god oppvarming av maten. Samtidig har man også en rekke ulike programmer og innstillingsmuligheter som gjør at du enkelt kan tilpasse mikrobølgeovnen ut i fra du måtte ønske å tilberede. Eksempelvis har man et egenutviklet opptiningsprogram kalt Samsungs Rapid Defrost, som sørger for at kan tine matvarene enkelt og raskt, samtidig som du bevarer friskheten og smaken.

Enkel rengjøring

En Samsung mikrobølgeovn vil være svært enkel å rengjøre som følge av deres keramiske belegg, som samtidig er med på å gjøre maskinene svært holdbare. Det eneste man behøver å gjøre, er å tørke den med en fuktig klut. Til forskjell fra eksempelvis rustfritt stål, eller plastikk, vil dette keramiske belegget ikke få riper eller lignende. I tillegg vil en Samsung mikrobølgeovn ha et antibakterielt belegg på innsiden, som sørger for at man minsker eventuell lukt inne i ovnen.

Hvor stort volum?

For å få en Samsung mikrobølgeovn som passer til dine behov, er det viktig å tenke over hvor stort ovnsrom du har behov for. Det er da viktig å tenke over hvor mye plass du har på kjøkkenet, i tillegg til hva du tenker å tilberede i den. Du vil kunne se at du kan få en Samsun mikrobølgeovn i størrelsesorden 20 til 36 liter, noe som vil være tilstrekkelig for selv store husholdninger.

Design

En Samsung mikrobølgeovn vil ha et meget stilrent og flott design som vil kunne passe perfekt i hvilket som helst kjøkken. Du vil også kunne finne en Samsung mikrobølgeovn beregnet for innbygging i eksempelvis et kjøkkenskap eller lignende. Ved disse er da ekstra viktig å kontrollere av målene er korrekte, og at ovnen vil passe overens med den øvrige innredningen på kjøkkenet.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Ønsker du hjelpmed å finne en Samsung mikrobølgeovn som passer best til dine ønsker og behov? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk