21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Samsung Oppvaskmaskiner

Samsung oppvaskmaskin

Samsung kjennetegnes ved deres vektlegging på innovasjon og teknologisk utvikling. Dette er noe du også vil kunne kjenne igjen i deres utvalg av oppvaskmaskiner. En Samsung oppvaskmaskin vil inneholde en rekke ulike løsninger som i tillegg til en økt fleksibilitet, også gjør at maskinene er svært enkle å ta i bruk, samtidig som de presterer på et svært høyt nivå.

Spesialtilpassede programmer

Du vil finne en rekke ulike programmer og innstillingsmuligheter som gjør at du kan tilpasse vasken ut i fra hva du ønsker. Har du dårlig tid, finnes det for eksempel hurtigprogram som gjør unna oppvasken på en halvtime, samtidig som du får ekstra skånsomme programmer, og energisparende ECO program.

Innovativt design

Man har vært svært bevisste i utformingen av disse oppvaskmaskinene. Dette vil gjøre seg utslag i at du ved en Samsung oppvaskmaskin vil oppdage et vell av ulike tilpasningsmuligheter og innstillinger slik at du kan få plassert selv det største serviset uten problemer. Med Full-Flex kan du for eksempel folde sammen stativet slik at du får mer plass når dette ses som nødvendig, samtidig som at øverste kurv vil kunne justeres i høyden for en ytterligere fleksibilitet.

Energivennlige hvitevarer

I dagens kjøkken er det en selvfølge med et utvalg av meget energivennlige hvitevarer. Derfor har produsentene utviklet ny teknologi som er med på å sikre så energieffektive hvitevarer som mulig. Dette gjelder også når du velger en Samsung oppvaskmaskin. Du vil kunne se at disse maskinene har en energisertifisering på A++ eller bedre, og med enge spesialtilpassede ECO-programmer, er du sikret en oppvaskmaskin som er meget skånsom mot miljøet.

Lavt lydnivå

I tillegg til å være energieffektive, forventes det at dagens oppvaskmaskiner er svært stillegående. Dette er da spesielt viktig hvis man har en åpen kjøkkenløsning, og ikke ønsker å bli forstyrret av at oppvaskmaskinen kjører. En Samsung oppvaskmaskin vil ha et lydnivå som ligger under 44 dB, noe som vil kunne betegnes som et behagelig lydnivå, selv når maskinen kjører.

Antall kuverter

For å finne ut hvor stor kapasitet det er på de oppvaskmaskinene du ser på, skal du være oppmerksom på det oppgitte antallet kuverter. Dette angir hvor stor kapasitet oppvaskmaskinen har, og en Samsung oppvaskmaskin vil som regel ligge på omtrent 14 kuverter, noe som er en god størrelse for en standardhusholdning på 4 - 5 personer. Dette vil også ha en innvirkning på de ytre målene på maskinen, så vær oppmerksom på om du kan få plass til oppvaskmaskinen eller ikke.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Trenger du hjelp og veiledning for å finne en Samsung oppvaskmaskin som best mulig dekker dine ønsker og behov? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk