21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Samsung Tørketromler

Samsung tørketrommel

Her på WhiteAway.no har vi samlet et utvalg av tørketromler fra Samsung. Denne produsenten har i lengre tid levert svært innovative og teknologisk nytenkende produkter på markedet, og det samme vil kunne sies om deres utvalg av tørketromler. Med en Samsung tørketrommel kan du være sikker på at klesvasken blir tørr i løpet av kort tid, samtidig som man sørger for en skånsom og mild behandling, som hindrer slitasje på klærne. I tillegg har man gått lang i å sikre at deres tørketromler er ledende innen energieffektivitet.

Energieffektive kondenstromler

Du vil kunne se at flertallet av tørketromlene fra Samsung er at typen kondenstromler. Dette vil si at disse kan plasseres hvor det måtte være på et våtrom, uten at du trenger å tenke på sammenkobling til en utvendig luftekanal eller lignende. Man fjerner isteden fuktigheten fra klærne ved hjelp av kondens, og denne vil så samles opp i en beholder inne i tørketrommelen. Slike beholdere må tømmes fra tid til annen, men du kan velge å skaffe en Samsung tørketrommel som kan kobles direkte sammen med et avløp, slik at eventuell fuktighet renner bort.

Noe man kan bemerke seg er at du kan skaffe en Samsung tørketrommel med en energimerking så høyt som A++. Dette er den nest høyeste energimerkingen, og tilsier at disse maskinen forbruker 40% mindre energi enn ved kategori A.

Avanserte og spesialtilpassede sensorer

Teknologisk utvikling står sentralt i alle produkter fra Samsung, og du vil se dette også her ved at en Samsung tørketrommel er utstyrt med avanserte sensorer som registrer hvor mye fukt det er i tøyet, for så å tilpasse program og innstillinger deretter. Dette gjør at klesvasken blir fortere på kortere tid, samtidig som du sparer energi.

Nyttige programmer og innstillinger

For å sikre at du får en best mulig personlig tilpasning av maskinen vil en Samsung tørketrommel ha en rekke ulike programmer og innstillingsmuligheter. Du vil blant annet ha muligheten til å bestemme hvor lang tørketiden skal være, i tillegg til å ha muligheten til en forsinket start. Dermed har du eksempelvis muligheten til å våkne om morgenen til friske og varme klær.

Har du noen spørsmål?

Det er viktig for oss at du får en så god kjøpsopplevelse som mulig. Har du dermed spørsmål eller kommentarer til en Samsung tørketrommel, er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk