21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Samsung Vaskemaskiner

Samsung vaskemaskin

Den sørkoreanske produsenten Samsung har i lang tid vær ensbetydende med teknologisk utvikling, innovasjon og et stilrent design. De er verdensledende innen produksjon av ulike former for elektronikk, og også en rekke ulike hvitevarer. Du kan velge mellom en rekke forskjellige vaskemaskiner, og for å finne frem til den modellen som passe best for deg, kan det lønne seg å se på tilgjengelige programmer, sentrifugeringshastighet, vaskekapasitet og vaskeevne. Uansett hvilken Samsung vaskemaskin du måtte bestemme deg for, kan du være sikker på at de har de nyeste energieffektive kullfrie motorene, som sørger for en god og stillegående vask.

Smarte programmer

Det vil være en rekke spesialtilpassede og svært funksjonelle programmer å velge mellom ved kjøp av en Samsung vaskemaskin. Du vil kunne få egne programmer for visse typer klær, slik som sport og ull, i tillegg til spesialtilpassede programmer beregnet for mer ømfintlige og sarte plagg. Samtidig får du muligheten til å stille inn både temperatur og tidsbruk. Det vil uansett være gunstig å få en viss oversikt over de ulike tilgjengelige programmene, og innstillingene som er tilgjengelige for de aktuelle modellene. Dette vil stå oppgitt i produktbeskrivelsen.

Energieffektivitet

Som ved andre hvitevarer fra Samsung, er deres utvalg av vaskemaskiner også svært energieffektive. Du vil se topprangeringen A+++, noe som tilsvarer den høyeste mulige rangering mulig. Dette er med svært energieffektive og miljøvennlige vaskemaskiner. Du kan dermed være sikker på at du med en Samsung vaskemaskin får den nyeste og mest avanserte teknologien, også når det kommer til energieffektivisering.

Andre faktorer å vurdere

Skal du ha en Samsung vaskemaskin som passer best mulig til deg og dine behov, vil det være en rekke ytterlige faktorer du med fordel kan være oppmerksom. Om du ønsker å få unnagjort klestørken på så kort tid som mulig, vil det kunne være fornuftig å finne frem til en Samsung vaskemaskin med en høy sentrifugeringshastighet. Det vil da være en sammenheng mellom hvor høy sentrifugeringshastigheten er, og hvor mye restfuktighet som er igjen i klærne etter vask. Med en så lav restfuktighet som mulig i klærne, jo raskere vil klestørken blir unnagjort.

Vaskekapasiteten til en Samsung vaskemaskin vil ligge på om lag 8 kg. Dette vil regnes som tilstrekkelig for en standard familie. Dette vil selvfølgelig avhenge av hvor ofte, og hvor mye man ønsker og vaske. Men, med en slik kapasitet vil det mest sannsynlig gå noe tid før den blir fylt opp.

Det vil også være en fordel å holde et øye med den oppgitte vaskeevnene til en Samsung vaskemaskin. Alle maskinene vasker like rent, men en høyere rangering her vil tilsi at maskinen er ekstra god til å fjerne vanskelige flekker, slik som eksempelvis grønske fra klær eller lignende. Har man mye klesvask med særlig vanskelige flekker, kan det da lønne seg å gå for en av disse effektive vaskemaskinene.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål eller kommentarer til en Samsung vaskemaskin er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk