21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Sharp

Sharp – internasjonalt fokus i mer enn 100 år

Sharp ble grunnlagt i Japan i 1912, og strategiene og tankene bak har alltid vært knivskarpe. I dag har produsenten mer enn 50.000 ansatte i 24 land, bl.a. Norge, Sverige og Danmark. 8.000 av dem er sysselsatt i forsknings- og utviklingsavdelinger med fokus på ny teknologi.

Sharp investerer milliardbeløp i produktutvikling og forskning på hvitevarer, TV, solcellepaneler og mange andre varegrupper. Sharp er verdensledende innenfor utvikling av bl.a. LCD og solcelleteknologi.

Flere ulike hvitevarer fra Sharp

Sharp har to viktige fokuspunkter ut over teknologisk utvikling: Det handler om hensyn til miljøet og ikke minst å spare strømregningen ved å utvikle energibesparende produkter. Etter hvert som vi blir mer energibevisste, er det og også viktig å tenke over hvilke hvitevarer vi velger til hjemmet.

I produsenten sitt sortiment finner du både kjøleskap, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og amerikanske side-by-side skap med praktiske fryseskuffer i bunnen. Du finner også luftrensere og kombiskap. Felles for alle produktene, er at det legges vekt på komfort og på miljøet.

De fleste Sharp produktene har energiklasse A+ eller høyere, så du er sikker på at du ikke får en strømsluker i hjemmet. Tvert imot, kjøper du et Sharp produkt vil du kunne merke det positivt på strømregningen, samtidig som du kan glede seg over det stilrene designet og den høye kvaliteten.

Favoritter

Lukk