21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Siemens Cooling

Kjøp ditt nye Siemens kjøleskap, kombiskap eller fryser hos WhiteAway

Siemens har i lang tid vært kjent for å produsere produkter med høy kvalitet og en høy funksjonalitet. Dette gjelder ikke minst for deres utvalg av Cooling-produkter. Her på WhiteAway.no har vi et stort utvalg av Siemens Cooling-produkter, slik at du med sikkerhet skal kunne finne et skap som passer til dine ønsker og behov. Når du bestemmer deg for hvilket produkt du ønsker er det en fordel å være klar over noen av de ulike spesifikasjonene. Det vil da være lurt å tenke over noen av disse spørsmålene. Hvor stort skal produktet være? Hvilke funksjoner trenger jeg? Hvilket design ønsker jeg?

Kategorier

Avanserte funksjoner

Det er ikke bare innen energieffektivitet at Siemens viser seg å være i førersetet. Du vil finne en rekke innovative og hygieniske funksjoner som blant annet er med på å forlenge holdbarheten til matvarene. Noen av disse funksjonene er en ventilert kjøling som sikrer at du får en jevn og god temperaturinnstilling i Cooling-produktene. Fordelen med dette er da at du kan plassere matvarene hvor det måtte være i Cooling-produktene, uten at dette skal ha en innvirkning på holdbarheten.

Energieffektivitet

Siemens tar et stort miljøansvar, noe man blant annet kan se i deres sortiment av energieffektive Cooling-produkter. Du vil finne Siemens produkter med en energisertifisering på A+ eller bedre. Dette tilsier at disse produkter forbruker meget lite energi. Med et Siemens Cooling-produkt er du dermed sikret å få et produkt med et lavt energiforbruk, uten at dette på noen måte går utover effektivitet.

Design

Siemens Cooling-produkter kan skaffes i flere ulike farger, og med en rekke forskjellige materialvalg. Dermed har du gode muligheter til å finne en modell som passer inn i ditt hjem. Blant annet kan du få flere ulike integrerte modeller, noe som vil si at du kan montere den fronten du måtte ønske. Disse vil da være med på å gi et meget stilrent og flott design som står i stil med den øvrige innredningen.

Ring til oss!

Er du i tvil om hvilket Siemens Cooling-produkt du skal kjøpe, eller har du kanskje spørsmål om andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post:

Favoritter

Lukk