21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Siemens Støvsugere

Siemens støvsuger

Med sitt utvalg av støvsugere, har Siemens til stadighet utmerket i tester av ulike slag. Dette er ikke tilfeldigheter, og man har i lengre tid satset på utviklingen av effektive og stillegående støvsugere for alle typer bruk. Har på WhiteAway.no vil du finne et utvalg beregnet på hjemmebruk, som alle kjennetegnes ved å ha et høyt funksjonsnivå, i tillegg til å være både effektive og stillegående.

Tilbehør

For at du skal få en Siemens støvsuger som passer best mulig til deg og dine behov, vil det også være nyttig å se noe på hvilket tilbehør som følger med de ulike støvsugerne. Du vil eksempelvis kunne få en Siemens støvsuger med egne munnstykker med myke børster, beregnet for bruk på parkettgulv, eller egne møbelmunnstykker spesialtilpasset til å kunne støvsuge møbler på en best mulig måte.

Arbeidsradius

Det er viktig at du får tak i en ny Siemens støvsuger med tilstrekkelig arbeidsradius slik at du enkelt og greit kan støvsuge større områder før du må flytte ledningen. For å få en oversikt over dette skal du se etter punktene arbeidsradius og ledningslengde. Dette vil stå oppgitt for hver enkelt produkt, og gir deg en grei indikasjon på hvor stort areal av huset du kan støvsuge før du er nødt til å flytte ledningen.

Posestørrelse

Av praktiske grunner kan det også være en fordel med en støvsuger med en rimelig posestørrelse. Denne oppgis i liter, og med en liten pose, må du nødvendigvis bytte pose nokså ofte, noe som vil være en merkostnad. Det kan være verdt å merke seg at størrelsen på selve støvsugeren, henger noe sammen med størrelsen på støvsugerposen. Har du da lite lagringsplass vil det kanskje likevel være en fordel med en liten støvsuger, med et mindre volum på støvsugerposen.

Allergivennlige

Har du eller andre i husholdningen allergier, bør du velge en Siemens støvsuger med HEPA filter. Dette hjelper til med å fange opp så mange mikropartikler fra luften som mulig, slik at inneklimaet kan bli markant bedre. Selve HEPA filteret klassifiseres ut i fra hvor mange støvpartikler det kan samle opp, der HEPA 14 er de mest effektive filtrene.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Siemens støvsuger? I så fall er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk