21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Frysere

Siemens frysere

Med sin ekspertise innen for harde hvitevarer fremstiller Siemens naturligvis også noen kvalitets frysere. Men en Siemens fryser sikrer du deg de optimale rammer for dine frysevarer, og du får samtidig brukervennlighet og holdbarhet med i kjøpet. Da Siemens legger vekt på miljøvennlige hvitevarer, vil du samtitid oppleve, at din Siemens fryser vil være enormt energivennlig i drift.

Skal du ha en Siemens fryser, skal du overveie, hvike spesifikasjoner du vil ha til din fryser. Siemens frysere blir fremstillet med forskjellig frysekapasitet, og jo høyere tallet er jo mer kan du ha i din Siemens fryser. Det er viktig, at du har en viss føling med, hvor stor en frysekapasitet, du har bruk for, da det koster ekstra energi å holde en forholdsvis tom fryser gående. Du skal også overveie innfrysningskapasiteten for din Siemens fryser, hvilket betyr, hvor mange kilo din fryser skal kunne innfryse per døgn. Hvis du for eksempel handler mye kjøtt inn en gang om mnd, er det viktig at din Siemens fryser kan nedfryse den mengde kjøtt innenfor det neste døgn.

Skal din Siemens fryser stå i ditt kjøkken, så skal du også være oppmerksom på lydnivået av din Siemens fryser. En fryser kan godt ha en tendens til å bråke litt på grunn av kompressoren, så da er det viktig, at den ikke blir et irritasjonsmoment for deg når du er i kjøkkenet. Noen Simenes frysere kommer med en automatisk avrimingsfunksjon, som kalles "No-Frost". Denne funksjonen gjør, at du slipper for å avrime dine Siemens fryser, da en liten vifte i fryseren selv sørger for at det ikke dannes rim på dine frysevarer. Funksjonen øker derfor også holdbarheten av dine frostvarer.

Er du i tvil om hvilken Siemens fryser du skal velge eller har du andre spørsmål angående Siemens hvitevarer, er du alltid velkommen til å kontakte WhiteAway.no's kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk