21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Ventilatorer

Siemens kjøkkenvifte

Det tyske firmaet Siemens har i lengre tid levert hvitevarer av en meget høy kvalitet og innovativ teknologi, noe som også preger deres brede utvalg av kjøkkenvifter. Den aller viktigste oppgaven til en kjøkkenvifte, er at det fjerner stekos på en så enkel og effektiv måte som mulig. Med en Siemens ventilator kan du være sikker på at den vil klare jobben på en fremragende måte.

Hvilken type Siemens kjøkkenvifte?

De aller fleste Siemens kjøkkenvifter er av typen kullfilter. Disse kjøkkenviftene vil resirkulere luften i rommet. Stekosen blir renset gjennom et kullfilter, slik at man så sender den rensede luften ut tilbake til rommet. Disse kjøkkenviftene krever så at man bytter kullfilter noen ganger om året.

Alternativet et en Siemens kjøkkenvifte beregnet på å kobles til en ventilasjonskanal, eller lignende. Såkalte ustugingsvifter. Luften er da avhengig av å komme ut, og disse kan dermed være noe mer krevende å montere.

En Siemens kjøkkenvifte med kullfilter vil på sin side kunne plasseres hvor som helst, samtidig som disse kan hjelpe deg med å spare noe energi, siden den ikke sender den oppvarmede luften ut av huset.

Korrekt kapasitet?

Et sentralt spørsmål å stille seg ved kjøp av en Siemens kjøkkenvifte, er hvilken kapasitet man har bruk for. En grunnregel man ta utgangspunkt i, et kjøkkenviften minimum skal kunne bytte ut luften i rommet 10 ganger i løpet av en time. Man tar da volumet på rommet viften skal plasseres i og multipliserer dette med 10. Altså, m3 (lengde x bredde x høyde) X 10. Denne summen tilsvarer så en minimumskapasitet for kjøkkenviften.

Design

Siemens har i lengre tid satset tungt på å levere produkter med et stilrent og enkelt design på sine produkter. Velger du en Siemens kjøkkenvifte vil du også kunne erfare at dette gjelder også disse. Du kan velge mellom en rekke ulike størrelser, farger og materialer. Dermed er du sikret å finne en Siemens kjøkkenvifte som passer perfekt inn i ditt kjøkken.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Siemens kjøkkenvifte? I så fall er du velkommen til å kontakt vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk