21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Siemens Kjøleskap

Siemens kjøleskap

Kjøleskapet vil kanskje kunne regnes som en av våre viktigste hvitevarer. Siemens har gjennom en årelang erfaring med å lage produkter og hvitevarer av høy kvalitet, kommet frem til en rekke kjøleskap med funksjoner og egenskaper som tyde på at de har forstått hvilken viktige rolle kjøleskapene spiller i vår hverdag. Dette er kanskje ikke noe du tenker over til vanlig, men du kan uansett være sikker på at du med et Siemens kjøleskap får et kjøleskap av meget høy kvalitet, fullspekket med avansert teknologi.

Kapasitet

Hvilken kapasitet man har bruk for, vil alltid være litt opp til smak og behag. Du vil her kunne velge et Siemens kjøleskap med en kapasitet fra 138 liter, og opp til nærmere 350 liter. Det man kan huske på er at et overfylt kjøleskap, vil kunne bruke noe ekstra energi for å kunne holde temperaturen jevn. Samtidig vil et kjøleskap med for mye plass forbruke unødig mye energi i form av ubrukt plass.

Energieffektive og lydsvake kjøleskap

Siemens har i lengre tid vært ledende innen utviklingen av energieffektive hvitevarer, noe som viser seg i deres sortiment av kjøleskap. For å hjelpe forbrukerne med å finne frem til de mest energieffektive hvitevarene, rangeres så disse på en skala fra A ? G. Siden den teknologiske utviklingen har fortsatt, vil de mest energieffektive hvitevarene nå rangeres opp til A+++. Som du kan se her, er alle Siemens kjøleskap rangert med A ++ eller bedre. Dette vil si at det er minst 40% mer effektive enn et kjøleskap i klassen A.

I tillegg har man satset på å kunne tilby kjøleskap med et så lavt lydnivå som mulig. Dette blant annet siden stadig flere velger å ha en åpen løsning på kjøkkenet. En vanlig samtale mellom to personer ligger på om lag 60 dB, men et Siemens kjøleskap har et lydnivå på 41 dB eller mindre. Vi har dermed å gjøre med noen svært lydvsake kjøleskap.

Nyskapende teknologi

Et Siemens kjøleskap vil ha dra nytte av en rekke nyskapende og avansert teknologi, som er med på å blant annet kunne forlenge holdbarheten til dine matvarer. Med en elektronisk temperaturstyring, vil du eksempelvis kunne få en presis og enkel kontroll over temperaturen i kjøleskapet. Samtidig vil det være funksjoner som ventilert kjøl og O-sone skuff, som vil sørge for en jevn temperatur i hele kjøleskapet, og kunne gi deg muligheten til et område med en temperatur nærmere 0 grader. Med en jevn temperatur, vil matvarene holde seg like godt, uavhengig av om de plasseres høyt oppe, eller lavt i kjøleskapet. Har du en 0-sone skuff, vil dette på sin side være ideelt til oppbevaring av ferske matvarer som kjøtt eller fisk.

Design for ethvert kjøkken

Siemens kjøleskap har også et svært stilrent og elegant design preget av en eleganse og en enkelhet du skal lete lenge etter. Samtidig vil du også kunne finne integrerte kjøleskap, der du selv kan skaffe det frontpanel du måtte ønske til ditt kjøleskap. Dermed får du muligheten til å få et meget stilrent kjøkken der kjøleskapet sklir elegant inn sammen med det øvrige inventaret.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål angående et Siemens kjøleskap, eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk